Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

martes, 16 de agosto de 2011

Pantano de los Suspiros: Módulo listo para descargar

Portada de Pantano de los Suspiros



Castellano: Bueno, por fín he acabado de maquetar Pantano de los Suspiros y el módulo ya está listo para que lo podais descargar siguiendo este enlace.
Cuando lo podáis leer vereis que en la sección de monstruos falta una ilustración para representar a los kobolds, ¿alguien se anima y prepara una para la próxima versión del módulo?
Si os gusta dejad vuestros comentarios en esta entrada.


Català: A la fí he acabat de maquetar Pantà dels Sospirs i el mòdul ja està llest per a que el pogueu descarregar seguint aquest enllaç (si us interessa una versió en català digueu-m'ho deixant un comentari).
Quan el pogueu llegir veureu que a la secció de monstres falta una il·lustració per a representar els kobolds, ¿algú s'anima i en prepara una per a la propera versió del mòdul?
Si us agrada deixeu els comentaris en aquesta entrada.


English: At last, I finished the layout of Swamp of Sighs and the module is ready to download in this link (if you want a version in English please tell me leaving a comment).
When you can read it you will see that the monsters' section needs a drawing to represent the kobolds, will anyone be encouraged to prepare one for the next version of the module?
If you like it leave your comments in this post.

17 comentarios:

  1. Bajando para su lectura. Gracias por el trabajo.

    ResponderEliminar
  2. Alguien le da un descanso al final al contemplador!!!, abajo que va faltaría!!

    ResponderEliminar
  3. @Wulwailf: Cuanto más seamos los que escribamos para el rol mejor será para mantener viva la afición.

    @Steinkel: Gracias por comentar, que uno de los creadores del juego se pase por el blog es todo un honor.

    ResponderEliminar
  4. I would love a copy of the English version please. It would save me the hard work of doing the translation myself. If you are happy to send it by email, please send to trowuttatwo at yahoo dot com.au

    Thank you EDI
    Dave

    ResponderEliminar
  5. Otro que también se lo baja desde la calurosa Sevilla.

    Saludos y buen trabajo,

    Paco Lorenzo

    ResponderEliminar
  6. @austrodavicus: Thank you for leaving a comment, I'm working on it, as soon as I can the English version will be available (let's say next week).

    @Paco: Gracias por el cumplido

    ResponderEliminar
  7. I'm working on it, as soon as I can the English version will be available

    Excellent, thanks again. :-)

    ResponderEliminar
  8. @Alvar Tormenta: ¿Y cómo os fue?, ¿se lo pasaron bien tus jugadores?

    ResponderEliminar
  9. Bastante, ya subiré el "rolato" al blog:
    clanlobogris.blogspot.com

    Un saludo.-

    ResponderEliminar
  10. Molt bo, gràcies. A la partida nostra el jugarem en català.

    ResponderEliminar
  11. Gràcies @Roman, celebro que t'agradi. Si tú i d'altres hi esteu interessats es pot preparar l'edició en català, fins i tot puc arribar a incloure les dades necessàries per a jugar-lo amb Món de Monstres:

    http://eldadoinquieto.blogspot.com/2011/12/ressenya-fotografica-de-mon-de-monstres.html

    En cas afirmatiu deixeu-me un comentari en aquesta entrada.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies però considero que seria abusar massa que el traduissis. Ja ho farem nosaltres. De fet no sabia que hi haguès joc en català, gran notícia. Tot i que visc a Barcelona jugo a les Terres de l'Ebre i allí no arriben aquestes notícies i els amics de la capital no juguen a rol. Gràcies per la informació i per la bondat.

      Eliminar
    2. @Roman, celebro que hagis descobert Món de Monstres a través del meu blog, pel que fa al mòdul m'agradaria que contactessis amb mi (el meu correu es troba al perfil).

      Salutacions.

      Eliminar