Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

lunes, 11 de junio de 2012

Noticies de Juny de 2012

Complements de rol a l’article Garbo: Agent doble


Com a primera noticia d’aquest mes de juny us passo la referència d’altres complements de rol per a l’article Garbo: Agent doble. D’entrada us deixo els dos enllaços dedicats a Twilight 2000 que menciona Odball als comentaris de la versió en català d’aquest article: El blog Ecos en el Vacío amb informació sobre com adaptar el joc a la Segona Guerra Mundial i les Paul Mulcahy Pages, que contenen abundant material dedicat a l’època, com per exemple aquesta plana dedicada a subfusells alemanys.

Acabo aquesta primera noticia amb el descobriment del blog Sword +1, vist al llistat de blogs de Dreams of Mythic Fantasy, i concretament els suplements Warriors of Currahee (amb notes per crear personatges com els paracaigudistes nord-americans que van saltar a Normandía aquell 6 de juny) i Modern Firearms (que permet introduir armes de foc modernes per als jocs Old School).

La Cofradía del Rol us convida a conèixer les seves activitats


L’associació La Cofradía del Rol ,amb la que habitualment col•laboro, em passa aquest magnífic cartell per donar-vos a conèixer les seves activitats lúdiques. Si sou curiosos i voleu saber com son els jocs de rol i de tauler, o ja formen part de les vostre aficions i voleu conèixer altres jugadors i disposar d’un espai on reunir-vos, no ho dubteu, La Cofradía pot ser el lloc que esteu buscant.

El Fanzine Rolero arriba a la seva 41ª edició



El Fanzine Rolero arriba a la seva quaranta-una edició amb els següents continguts:

Com vam anunciar prèviament, Arcano XIII ens tornava a oferir material al Fanzine Rolero aquesta lluna i gens menys que un suplement per a Guerrero, Pícaro y Mago: El Arte del Combate, noves regles (com ara les de parada i esquivar), nous talents i armadures per a complementar el joc.

Tot això en una edició espanyola de l’original de Stargazer Games amb un nou disseny i tornat a il•lustrar que desitgem que us agradi, però passem als nostres continguts habituals.

A ressenyes i anàlisis fem una ullada al recentment aparegut Gran Heroe, el joc del cinema d’acció al que Werden posa sota la lupa per veure si acompleix la premissa enorme amb la que es compromet. Aquilifer comença a desglossar com va ser el transcurs de la seva campanya d’Artur (la nova edició, no pas la que va publicar Joc) a Pendragon RPG i Cifu ens explica com es Leyenda de los 5 Anillos simplificant tot el seu sistema de regles per a usar únicament SD6.

Aquesta lluna hem posat mes ajudes de joc del que acostumem: Carlos ens ofereix Combate y Enemigos, consideracions sobre acció i repte a les baralles en el seu Shadow Hunters, Mulko ens proposa jugar a Canción de Hielo y Fuego usant XD6, Cronista aporta regles opcionals per a El Reino de la Sombra, Werden aporta consideracions i consells per a abordar el Remolí Psíquic d’Apocalypse World, mentre que Cifu, desde el taller de jocs, ens ensenya com fer personatges usant el sistema d’endevinació de l’I-Ching. Deixant apart tot això, recuperem un text de Pedro J. Ramos sobre com dotar de més rerafons a les armes i objectes dimoni de Stormbringer i altres jocs similars.

A material amb el que es pot jugar directament tenim la conclusió de Los Mapas del Reino Antiguo de Jkeats (recuperat de l’extingida revista NSR) i La Cueva de Ayalga per a Ablaneda escrita per Kha, l’autor del joc, i com no, la tira còmica de Kharma i el contingut descarregable abans mencionat.

Darrerament hem rebut més visites mensuals que mai, així que intentem superar-nos per a estar a l’alçada, això ho haureu de jutjar vosaltres.


Presentació de La Alianza de los Tres Soles a El Mirador Literario de Ribas


Roberto Alhambra, l’autor de Siempre Amanece por Oriente, al que vaig entrevistar a aquesta entrada del blog, em prega que us comuniqui que el pròxim dijous dia 14 a las 19:30 hores, en el marc de l’espaci "Mirador literario de Rivas" tindrà lloc una xerrada sobre la primera part de La Alianza de los Tres Soles.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario