Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

domingo, 7 de abril de 2013

Notícies d'abril de 2013

Moltes notícies esperant a ser comentades, Així que millor que m'hi posi.

AJJR: WARREUS 2013 i 1er Torneig de Carcassone





La Associació de Jugadors i Jugadores de Reus (AJJR) ens ofereix un parell d'interesants activitats per aquest més d'abril, ja que el dia 14 (9:00 - 19:30) celebren WARREUS, el seu torneig anual de Warhammer i el dia 28 d'abril (10:00 - 14:00) celebren su 1er Torneig del joc de taula Carcassone, que será classificatori per al campionat estatal oficial (el preu d'inscripció es de 3 € i inclou un vermut).

Mecenatge de No te Duermas


La editorial conBarba ha posat en marxa el mecenatge del joc No te Duermas de Stephen Hicks. El periòde de mecenatge acabarà el día 22 d'aquest mes a mitjanit, per a veure una mostra del joc podeu descarregar-vos una mostra des d'aquest enllaç.

Aventuras en la Marca del Este dona a conèixer la il·lustració de portada de la Caixa Negra


Des d'Aventuras en la Marca del Este ja tenim disponible la il·lustració de A.J. Manzanedo que apareixerà com a portada de la Caixa Negra, la quarta i última caixa d'aquest famós retroclon espanyol del Dungeons & Dragons original.

Primer Concurs de creació de jocs de rol Ojo al Dado


El podcast Ojo al Dado convoca el seu Primer concurs de creació de jocs de rol amb las obres de l'escritor Jules Verne com a base.

One Page Dungeon Contest 2013


Como cada any es convoca un cop més el One Page Dungeon Contest, consistent en crear una masmorra a explorar i que només ocupi una sola pàgina (text i mapes inclosos).

El Fanzine Rolero arriba a la seva 47ena edició




El Fanzine Rolero arriba a la seva quaranta-setena edició amb els següents continguts:

Ja som aquí i una mica més i no hi arribem... Aquesta lluna seguim amb força, sent la millor revista digital de rol... només dedicada al rol, no depenent de cap editorial i sense estar centrada en cap joc en particular. Amb premis o sense, som els millors de la nostra categoría... tot i que tambè els únics, es clar; sempre hi ha un però...

Aquesta lluna tenim, tal i com vam anunciar, la segona edició de La Puerta de Edison de Mario Grande, amb una versió ampliada i restaurada, il·lustrada i amb molta més substància realitzada amb Jacobo Peña, coautor de Haunted House.

No és l'únic descarregable no gens menys. Noche Eterna es una aventura a la peculiar manera de Fragmentos, obra de Mario Fernandez.

Per últim, continuant amb l'oferiment de tres descarregables per cada portada en comptes d'un, tenim una remasterització de tres aventures ja publicades anteriorment, editades per Daniel Julivert, que s'ha encarregat de seleccionar-les, maquetarles, buscar nou art i servir-vos aquest pack amb La Cripta del Trono del Señor Afligido (Guerrero, Pícaro y Mago), Rito de Paso (Historias de Darakkia) i La Prueba (RuneQuest Nihon).

I a més a més, encara que nos es descarregui apart, tenim un hack de La Puerta de Ishtar per a jugar a la Era Hyboria de Conan, amb el que debuta al Fanzine ni més ni menys que Ricard Ibañez.

Però passem a comentar la resta de continguts.

A ressenyes, Killer in Shadows visitat per Carlos Plaza, Flying Coffins (suplement per a El Rastro de Cthulhu) per Tirano i recuperem la ressenya de El Rol de los Panchitos de Miguel de Rojas.

A Taller de jocs tambè tenim més lliuraments que el que acostumem. D'una banda Daniel Julivert comença una sèrie d'articles sobre la creació de móns, mentre que Alex Werden tracta cóm crear ambientacions sostenibles a partir d'elements aïllats.

Néstor Marquinez s'ha encarregat de recollir idees de tota la plantilla de col·laboradors de la revista per a servir-les sistematizades i precuinades llestes per a servir-se de diferents formes. Comencem aquesta lluna amb les de jocs de terror e investigació.

I no nomès els descarregables donaran material per a jugar, Carlos Plaza aclara conceptes de les habilitats de Shadow Hunters i Darkos ens proposa simplificar les habilitats de Mutants & Masterminds.

I com no, tenim la tira còmica de Kharma.

Esperem que sigui del vostre gust.


Dwimmermount i Petty Gods segueixen endavant



Es probable que tingueu noticies dels problemes familiars que ha tingut James Maliszewski i que feien dubtar de la viabilitat de Dwimmermount, el kickstarter dedicat a la seva megacampanya d'exploració de masmorres, i del suplement Petty Gods. No obstant això les últimes noticies confirmen que tots dos projectes seguirán endavant, ja que Dwimmermount serà publicat per la editorial Autarch, famosa pel joc Adventurer, Conqueror, King (tal i com es pot llegir a Tenkar’s Tavern) i la nova versió de Petty Gods serà gestionada pel blog Gorgon Milk (per a descarregar-vos la versió antiga podeu seguir este enlace).

Dungeon World està disponible sota llicència CC


El joc Dungeon World, que usa les mateixes mecàniques que Apocalypse World (i que vaig ressenyar en aquesta entrada del blog) està disponible sota la Creative Commons Attribution 3.0 Unported License des d'aquest enllaç.

Monthly Painting Lotery


I ja per acabar us deixo una noticia que estic segur que us interessarà força, ja que l'artista David Lewis Johnson, del blog Iron Image Industries ens proposa una lotería mensual en la que el guanyador pot aconseguir una il·lustració gratuïta, per obtenir més informació seguiu aquest enllaç.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario