Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

domingo, 4 de agosto de 2013

Noticies d'agost de 2013

El dissenyador de jocs Rick Hershey necessita la vostra ajuda


L'autor i dissenyador de jocs Rick Hershey, copropietari de Fat Goblin Games (que edita la revista Open Gaming Monthly i que ja vaig ressenyar anteriorment en aquestes entrades: OPM #1, OPM #2, OPM #3 y OPM #4) necessita la vostra ajuda:

Una nova esperança

Em dic Rick Hershey. Treballo a l'industria dels jocs des de fa més de 12 anys, fent il·lustracions, disseny gràfic, cartografia, escrits, dissenys de jocs, editant i molt mes. M'agrada aquesta industria, m'agrada fer jocs i m'agrada la gent amb la que he treballat aquests ultims anys. Tinc una muller increïble, Tristan Hershey, i quatre fills meravellosos (Mya, Marilyn, Madilyn i Ricky). Poc desprès de que la meva muller i jo ens cassésim a ella li fou diagnosticada la malaltia de Crohn i totes les nostres esperances, somnis i plans es van veure alterats. Durant els últims sis anys hem lluitat per combatre la seva malaltia (que tambè li ha ocasionat constants càlculs renals, artritis reumatoide, anèmia i un mini-accident vascular cerebral), mentre criem als nostres fills i tractem de millorar les nostres vides. Dono suport a la familia amb el meu treball de freelance i editant ja que necessito estar a casa tots els dies en el cas de que ella estigui malalta. El NEW HOPE BUNDLE es el mitjà per a que la meva familia puqui començar a prosperar si no hagués existit la malaltia. Es un mitjà per superar el deute de la seva malalatia i començar una nova vida amb l'oportunitat de tenir èxit.

El que necessitem i el que obtens

Quan compris el NEW HOPE BUNDLE rebràs tones de llibres en pdf dels teus editors favorits, incloent la major part dels productes de Fat Goblin Games. Això son centenars de dolars de bons jocs per un preu petit. Els diners que guanyarem van directament a la familia Hershey i ens permetrán pagar les factures, traslladar-nos a una casa millor i ajudar a alleujar la càrrega que aquesta malaltia ha causat. A més a més, una part dels diners recaptats es destinrán a l'establiment d'un grup sense anim de lucre per ajudar altres dissenyadors de jocs, escritors, artistes i membres de la industria del joc en els seus moments de necessitat.

L'impacte

Treballar a l'industria dels jocs no fa que la majoria de nosaltres siguem rics. Jo treballo dur per mantenir la meva familia i per produïr continguts divertits per als meus propis productes i els dels meus clients. Amb la compra del NEW HOPE BUNDLE treurás una inmensa quantitat d'estrès a la meva familia i que ens poguem preocupar de coses importants com la salud actual de la meva muller i la felicitat dels nostres fills.

Altres maneres amb les que pots ajudar

Hi ha moltes maners d'ajudar, compris o no el paquet. sisplau pren un moment i comparteix l'enllaç a aquest paquet a Facebook, Twitter i altres mitjans socials. Hi ha botons a la part superior per fer-ho encara més fàcil. Publica-ho a grups, forums i digue-ho als teus amics. Estigues al cas de la gran oferta d'aquest paquet i del valor d'aquests productes i de cóm pot ajudar a una familia de l'industria del joc. Si ets editor i desitges contribuïr al paquet tambè està molt bé, i serà molt apreciat. Posa't en contacte amb mi i et donaré la informació per afegir els teus propis productes per al NEW HOPE BUNDLE.


Desde el Sótano arriba a la seva 111º edició


La revista online Desde el Sótano arriba a la seva 111º edició amb els següents articles:

Redacció
  • Editorial: unes paraules del responsable.
  • Crèdits: Els que estan darrera d’això (i ho fan possible).
  • Índex.
Afició
  • Sótano Respon: Preguntes dels aficionats i la millor de les nostres respostes.
  • La Voz: Jornades, reunions i esdeveniments dels pròxims dies i mesos.
  • Sótano exterior: Secció amb interessants notícies del món exterior.
  • Bibliografia: Nunca Nieva en Septiembre. Una resenya sobre un interessant llibre per a Comandos sobre la operació Market Garden vista desde la perspectiva alemanya
Ambientació
  • Personatges: Interpretant Sheller. El primer d'una sèrie d'artícles en la que donarem idees per a interpretar les espècies alienígenes d'Exo.
  • Agrupacions: Caravanes. Continuem amb aquesta sèrie d'artícles sobre com es mouen les diferents races de Pangea. En aquest número, els humans.
  • Personatges: Patxi. Un dels presoners més veterans de Isla Diablo, a la costa de Cunia (Rol Negro).
Regles
  • Habilitats: Muntar en bicicleta. Una nova habilitat per a que puguis introduïr bicicletes a les teves partides de Comandos.
  • Especialització: Telecom. L'ús de telépates en les relacions comercials. Una nova especialització per a crear-los a Exo.
  • Fauna: Granotes berrugoses. Diferents usos i aplicacions d'aquest anfibi de Pangea.
  • Fauna: Suhrim. Un goril·la blanc per a La Puerta de Ishtar.
Equipament
  • Vehicles: BSA Airborne Bicycle. Un recorregut, documentat fotogràficament, de les bicicletes utilitzades per les tropes aerotransportades, per a Comandos.
  • Comunicació: Aranya publicitària. Tens la sensació que aquell anunci et persegueix? Possiblement tens raó, Exo es aixì.
  • Armes: Pistolas de Patxi. Dos armes de foc carceràries que s'atribueixen a un dels inquilins de Isla Diablo, presentat en aquesta mateixa revista (Rol Negro).
  • Supervivència: Balses. Utilitzades per a pescar i per a comerciar, aquest article desvetllarà els seus secrets per a Pangea.
Esdeveniments
  • Cronologia: la guerra dia a dia, juliol 1940.
  • Cronologia: la guerra dia a dia, agost 1940.
  • Runes: noticies de Pangea.
  • La Verdad: les noticies de Cunia, al dia. Juliol y Agost de 2013.
  • A.D.E.G. '69: Especial: L'incident iroiendi. La que han embolicat!
  • Cronologia: Juliol 1808.
  • Cronologia: Agost 1808.
Aventures
  • 1808: El Bós. Una partida ambientada a la Sierra d'Almagrera, amb mines, terratenients, francesos, anglesos i boxejadors, sí, ho has llegit bé, boxejadors.
  • Exo: Así en la Tierra como en el cielo. Els personatges estan a un espaiport tranquil, degustant un ben merescut tiberi d'un marisc local en el que promet ser un bon inici d'unes merescudes vacances quan una nau trenca la barrera del so sobre els seus caps...


XX Jornades de Rol a Reus (28 i 29 de setembre de 2013)


L'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR) celebrarà els propers dies 28 e 29 de setembre de 2013 les seves XX Jornades de Rol, un esdeveniment que gaudeix d'un ampli reconeixement entre els aficionats al que conviden a participar a aficionats, grups a associacions.

Qualsevol proposta de col·laboració ha de ser feta per correu electrònic on ha de constar:
  • Nom de l'activitat, descripció i nombre de persones que poden participar.
  • Entitat organitzadora i persones responsables.
  • E-mail i telèfon de contacte.
  • Dia i hora de l'activitat (l’horari de les jornades serà dissabte de 10h a 02h i diumenge de 10h a 20h).
  • Necessitats d'infraestructura, material i espai.
Les activitats programades fins ara son les següents:
  • Partides d'iniciació i activitats de demostració a diferents jocs de rol, wargames amb miniatures i jocs de tauler i de cartes.
  • Diversos torneigs i concursos (confirmat Blood Bowl).
  • Mercadet Friki (espai per a la compra, venda i intercanvi de jocs i articles relacionats obert a tots els assistents que vulguin instal·lar una paradeta).
  • Nit temàtica "Space Opera" (sopar, rol en viu, cinema sèrie B "sorpresa" i activitats ambientades en aquest gènere de la ciència ficció sobre aventures situades a l’espai).
  • Sorteig de jocs de rol, jocs de taula, jocs de cartes, miniatures, material de modelisme, llibres i còmics entre els assistents.
Per contactar amb la AJJRR:

AJJRR ASSOCIACIÓ DE JUGADORS I JUGADORES DE ROL DE REUS
Eduard Toda 12 baixos esquerra 43204 Reus
Telf: 977 12 82 46
E-mail: info@ajjrr.org

RuneQuest 6 tindrà edició espanyola



Des dels forums de Design Mechanism es confirma la sisena edició de RuneQuest per a Espanya a començaments de 2014. Aquesta publicació será duta a terme per Francisco Castillo i Juan Luis López–Ortega a travès de la editorial Runa digital, de recent creació.


Nosolorol publicarà el joc The Dresden Files RPG


 

La editorial Nosolorol ha anunciat que ha arribat a un acord amb Evil Hat per publicar al 2014 el joc The Dresden Files RPG, basat en les noveles escrites por Jim Butcher.

Mecenatge de Space 1889


Angus Abranson, propietari de les editorials Chronicle City i Clockwork Publishing està duent a terme el mecenatge per a la nova edició del pare dels jocs de rol del gènere steampunk: Space 1889.

Learn Tabletop RPGs


Navegant per Internet he trobat un lloc web que us pot interesar: Learn Tabletop RPGs.

Aquest lloc té per objectiu introduïr als neòfits als jocs de rol, per aconseguir-ho disposa de diversos texts i vídeos que ajuden a presentar els conceptes bàsics d'aquest tipus de jocs aixì com enllaços que permeten descarregar reglaments introductoris (en anglès) de diferents gèneres.

MIT OpenCourseWare


Ja per acabar us deixo l'enllaç al lloc web del Massachussets Institute of Technology (MIT) des d'on es poden descarregar gratuïtament tots els materials dels seus cursos online, un recurs interesant que es pot aprofitar en el disseny de les nostres sessions de joc.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario