Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

jueves, 14 de noviembre de 2013

Ressenya de Isle of the Unknown


Seguint amb les ressenyes que aquests dies estic duent a terme de diverses aventures i suplements de Lamentations of the Flame Princess (els anteriors lliuraments els podeu trobar aquí, aquí i aquí) avui us parlaré de Isle of the Unknown.

Isle of Unknown, escrit por Geoffrey McKinney, el mateix autor de Carcosa, es un suplement a tot color que ens presenta un escenari de campanya en el que els jugadors tindrán l'oportunitat d'explorar una illa amb una orografía i un clima que recorden els de la región francesa d'Alvernia i una habitants amb una cultura que recorda a la grecorromana clàsica amb alguns tocs medievals en alguns casos.




El format de presentació dels continguts del suplement està basat en el tipic mapa format per hexàgons numerats que tenen un conjunt d'encontres associat. En aquests encontres es possible trobar estatues dotades de poders màgics i un gran nombre d'individus capaços d'usar la màgia (tant mags com clergues) i tot tipus de criatures (ho reconec, algunes son molt extranyes o inusuals o fins tot en alguns casos us poden semblar un pel ridícules però sou lliures de modificar-les al vostre gust ja que per això sou els àrbitres, no?).



Les criatures, estatues i individus que poblen Isle of Unknown son creacions úniques d'aquesta publicació (no s'ha usat cap dels múltiples SRD sota llicència OGL que están disponibles a Internet per reaprofitar estadístiques previament existents i generar les criatures del llibre), per tant es poden usar per sorprendre al jugadors veterans que se sapigan de memòria tot tipus de bestiaris de Dungeons & Dragons i jocs similars (de fet el format en el que es presenten les característiques de joc es tan clar i concís que poden adaptarse perfectament a qualsevol joc, ja sigui Old School o d'altre tipus).

Ja per acabar només em queda recomanar-vos Isle of Unknown si us agraden les aventures i entorns Old School i us agrada omplir o complementar els entorns de joc amb les vostres propies creacions (un fet bastant comú a les campanyes d'exploració basades en hexàgons) o si os veieu en la necessitat d'improvitzar rapidament una aventura i necessiteu inspirar-vos.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario