Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

miércoles, 5 de marzo de 2014

Noticies de març de 2014

Defunció d'Aaron Allston


El passat 27 de febrer es va morir l'escriptor i dissenyador Aaron Allston durant la seva assistència a la VisionCon de Branson, Missouri, aparentement degut a una fallada cardíaca massiva.
Deixant apart la seva carrera com a escriptor en els universos expandits de Star Wars i Terminator Allson tembé era famós per la seva faceta de dissenyador de jocs, tal i com es demostra per exemple amb el seu treball a la Dungeons & Dragons Rules Cyclopedia (1991) y a la cinquena edició de Champions (2002).

Data per la posada a la venda de D&D Next


Diversos blogs relacionats amb el món del rol (Tenkar's Tavern, Brainstormer, The Escapist), s'han fet ressó de l'aparició a la web de Barnes & Noble de la prevenda del D&D Players's Handbook ($49.95, rebaixat a $37.36)i del D&D Starter Set ($19.99, rebaixat a $17.99) per al proper 19 d'agost.

El preu del D&D Players's Handbook no està deixant indiferents als afeccionats, que ja calculen que per poder jugar necessitarán gastar prop de $150...

Actualització: Segons s'indica al blog Dyvers Wizards of the Coast ha decidit retirar el D&D Players's Handbook de la prevenda.

Versión Alfa d'Ufos and Uzis llesta per a descarregar


Des del lloc web d'Ufos and Uzis els creadors del joc ens anuncien la primera versió pública del seu joc, que us podeu descarregar des d'aquest enllaç.

Berin Kinsman: No Sleep 'Til Finland


L'autor i blocaire Berin Kinsman ens demana la nostra ajuda per fer front a les despeses de viatge i estada despres de l'admissió de la seva muller Katie al programa de Masters en Educació a l'Universitat de Jyväskylä a Finlàndia. Podéu ajudar-los adquirint els producters rolers d'Asparagus Jumpsuit, el segell editorial de Berin Kinsman, o l'artesania de la seva muller a http://katiekinsman.com/.

El Robert E. Howard Museum necessita el vostre ajut


La llar de l'escriptor Robert E. Howard (creador de Conan), reconvertida en museu necessita de donacions per al seu manteniment, podent col·laborar com a soci o efectuant aportacions monetàries.

2es Jornades de Rol Club Diògenes Tarragona


El Club Diògenes de Tarragona anuncia les seves segones jornades de rol per al 5 d'abril.

Grecia El Juego de Rol ja disposa de pantalla per l'àrbitre



Juan Carlos Morelló anuncia des del blog de Grecia El Juego de Rol que la pantalla per a la seva creació ja està disponible per a descarregar (segueix el model de pantalla de Savage Worlds).

Llista de jocs PWYW a Tenkar's Tavern


El blog Tenkar's Tavern ens ofereix una llista de jocs OSR disponibles en "Pay what You Want" que anirà actualitzant periodicament.

Kickstarter: Blue Dungeon Tiles


A Kickstarter s'està duent a terme un mecenatge que potser us pot interessar: Blue Dungeon Tiles.

Amb les llossetes que ofereix el mecenatge, molt semblants pel que fa a l'estil als planols de les primeres edicions de Dungeons & Dragons, es possible construir a la taula de joc els dungeons a explorar i afegir simbols com portes i trampes amb l'ajut de retoladors permanents.

Kickstarter: Mutant Chronicles i beta del manual en lliure descàrrega


I per acabar assenyalar que dins de la campanya de mecenatge per a la tercera edició de Mutant Chronicles ja es troba disponible la en lliure descàrrega la beta del manual de joc a DriveThruRPG i RPGNOW.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario