Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

lunes, 9 de junio de 2014

Ressenya de Crítico #2


Començo aquest mes amb la ressenya del segon número de Crítico, revista de la que en soc mecenes i que en aquesta edició consta dels següents continguts:



Underground
Aventura per a Z-Corps escrita por José Manuel Palacios situada al metro de la ciutat de Nova York (que probablement ja us serà familiar pel gran nombre de pel · lícules i sèries de televisió que s'han filmat a les seves instalacions) i en la ques els personatges se les hauran d'enpescar per sobreviure a l'escalt d'una plaga de morts vivents.


La Niña
Aventura de fantasmes escrita per Diego Lopez per al joc Fragmentos on els personatges coneixerán a una misteriosa nena...



Fragmentos de la Atlántida Aventura per al sistema Hitos escrita per Javier Fernandez Valls en la que els personatges, part d'una expedició arqueològica a l'illa de Svalbard, descobrirán secrets llarg temps perduts...

En Río Revuelto
Aventura detectivesca situada a la Hispania romana escrita per Fabián Plaza Miranda que es presenta sense un sistema de joc concret, fet que la fàcilment adaptable a qualsevol reglament de la nostra elecció.


Ideas de Aventuras
Aquest segon número també porta quatre idees d'aventures per a ser usades amb Z-Corps, Kult, La Puerta de Ishtar i Shadowrun escrites per José Manuel Palacios i Jorge Coto Bautista.

Un cop he parlat del contingut d'aquest segon lliurament és de rigor comentar com ha evolucionat la revista tant pel que fa la seva qualitat gràfica com la dels seus articles.

Començant per la portada s'aprecía una millora evident de la mateixa, realitzada per Pinturero (blog i plana oficial), i que en aquest cas està clarament relacionada amb la primera de les aventures que he esmentat, la resta d'il·lustracions que complementen els texts (una combinació de fotografies i elements decoratius) acompleix perfectament el seu objectiu ja que en aquest cas s'han seleccionat imatges i motius que es poden relacionar directament amb els continguts.

Pel que fa als articles es veu clarament la intenció de donar més importancia a les aventures que es puguin jugar per sobre de els ajudes de joc, a més a més la qualitat d'aquestes ha millorat visiblement (com a mínim mi m'agraden més que les del primer número) i també son facilment adaptables a jocs que ja tinguem (la propia revista també ens ofereix enllaços per a descarregar gratuïtament estadístiques de joc alternatives per aquestes).

Ja per acabar només recordar-vos que la revista està distribuïda en format físic a Espanya per Distribuciones Sombra i que també està disponible en format digital en les plataformes DriveThruRPG i Lektu.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario