Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

viernes, 27 de febrero de 2015

Noticies de febrer de 2015 (segona part)

Us deixo la segona part de noticies d'aquest febrer:

Novetats


Des de Rol the Bones se'ns ofereix l'oportunitat de col·laborar amb l'aportació de continguts per a la tercera recopilació d'aventures i altres materials de rol per a la iniciativa solidària "Por una Aventura más" que es du a terme a Jornadas Solidarias del Proyecto Ludo Ergo Sum, si estás interessat a participar com a creador consulta aquest enllaç.

La recopilació d'aventures de la edició anterior es pot adquirir a la plataforma Lektu.


Si us interessen els beneficis que podéu obtenir jugant als jocs de rol (i voleu explicar a altres persones les seves bondats) us interessarà llegir aquest article de Lifehacker.


Modiphius anuncia la creació del próximo joc de rol sobre Conan el bàrbar, amb la posada a la venda prevista per agost d'enguany.


Des d'Aventuras en La Marca del Este ens presentan la portada de La Isla Misteriosa, la propera aventura de la línia de Clásicos de la Marca.


Wizards of the Coast anuncia el joc d'ordinador Sword Coast Legends, basat en Forgotten Realms i que permetrà als àrbitres crear aventures usant el reglament de la cinquena edició per a després ser jugades o fins i tot arbitrades en temps real.

Esdeveniments



L'Associació de Jugadors y Jugadores de Reus (AJJRR) anuncia el seu Dia del Rol 2015 per al proper 7 de març (17:00 - 21:00) a la seva seu social (C/ Eduard Toda 12, bajos) amb un homenatge a Gary Gygax i Dave Arneson, els creadors de Dungeons & Dragons, i diverses activitats incloent una partida de Tomb of Horrors

Mecenatges


El dissenyador de jocs Christopher J.N. Banks ha posat en marxa la venda d'un pack de jocs per cobrir les despeses mèdiques de la seva filla de cinc anys i m ig, morta recentment i a la que també es vol retre homenatge. Si podeu col·laborar The Game Masters Memorial Fund Charity Drive [BUNDLE] es pot comprar a través de DriveThruRPG.


Demonio Sonriente manté un llistat actualitzat de mecenatges en castellà a la plataforma Patreon que us poden interessar.


Ramon Lucha està creant art sota llicència Creative Commons com per exemple aquesta medusa, si us agrada podeu donar-li suport mitjançant la seva campanya a Patreon.


Ikanart també està oferint imatges sota llicència Creative Commons a través de la seva campanya de Patreon, podeu veure mostres del seu treball a Facebook (Daily drawing i Full Body) així com a Yumpu.


Dyson Logos també està creant magnifics mapes per a jocs de rol i els està finançant a través de Patreon, a més a més també els ofereix gratuitament si s'arriba a recaptar una quantitat de diners significativa (tal i com es pot veure a aquesta entrada del seu blog).


Necessiteu reixetes de mida A3 per a dibuixar mapes? Us pot interessar aquest mecenatge a Kickstarter que està duent a terme Peter Regan d'Oubliette Magazine (us podeu descarregar una mostra gratuïta des de RPGNow per a veure cóm serà el producte final).

També us pot interessar el mecenatge que Burning Games està duent a terme per finançar el joc de rol de ciencia ficció Faith (us podeu descarregar gratuïtament el joc des d'aquest enllaç).


I el mecenatge de Shadowcraft - The Glamour War, un nou joc basat en Fate.

Cultura


Des de TPF: Genesis ens ofereixen una sèrie d'articles interessants pel que fa l'evolució de les societats (Mundos eternamente medievales primera i segona part).


I parlant de l'Edat Mitjana, es pot considerar aquesta època com una edat realment fosca? Aquest article de Medievalists.net sobre el tema us pot interessar.


Voleu tenir una idea sobre la mida dels coets usats per posar satel·lits i altres càrregues utils en órbita? Podeu consultar aquest article d'Universe Today per a saber-ho.

Descàrregues


La revista online Desde el Sótano arriba a la seva 128ª edició amb els següents articles:

Redacció
  • Editorial: unes paraules del responsable.
  • Crèdits: Els que estan darrera d'això (i ho fan possible).
  • Índex.
Afició
  • Sótano Respon: Preguntes dels aficionats i la millor de les nostres respostes.
  • La Voz: Jornades, reunions i esdeveniments dels pròxims dies i mesos.
  • Sótano exterior: Secció amb interessants notícies del món exterior.
  • Ajudes: Llegint Desde el Sótano. Un article que explica totes les formes en les que es pot accedir als continguts de la revista.
Ambientació
  • General: Tren Mercant. Una explicació de com funcionen les enormes naus mercants de la galàxia d'Exo.
  • Pel carrer: La Lonja. Un agradable local a la zona del port de Cunia (Rol Negro), que no és el que sembla.
Regles
  • Exèrcit: Formacions de cavallería. Un altre interessant article sobre formacions militars de 1808.
  • Fauna: Escorpí gegant del desert. Em pregunto si els redactors de Pangea pensen en els pobres PJ quan escriuen aquestes criatures.
  • Professions: Netejador de escenes del crim. Una de les professions amb més feina de la ciutat de Cunia (Rol Negro).
  • Personatges: Camperol-bandoler. Un presonatge pregenerat llest per ser usat a les teves partides de 1808.
Equipament
  • General: A la compra al 1940 als USA. Un llistat d'objectes comuns amb els seus preus de l'època per a que serveixi d'exemple i comparació per altres llocs de Comandos.
  • Verins: Urpa blava. Una de les plantes més verinoses i comuns que es conèixen a Pangea.
  • Vehicles: Els carros pesants Neubaufahrzeug, els altres Pz V i Pz VI de l'exèrcit alemany. Un bon objectiu per als teus Comandos.
  • Vehicles: L'Audi S8 V10 es un vell model que ha tornat a posar-se de moda gràcies al kit de conversió d'Anderson German. Tot per a Cunia (Rol Negro).
  • Equipament: Seguretat. Un llistat d'equipament amb referències per aquest tipus de personatges d'Exo.
Esdeveniments
  • Cronologia: la Gran Guerra, febrer 1915
  • Runes: noticies de Pangea.
  • La Verdad: les noticies de Cunia, al dia. Febrer 2015.
  • A.D.E.G. ’70: Cuetku II. Les noticies de la galàxia d'Exo.
  • Cronología: Febrer 1810.
Aventures
  • Exo: Trabajo Rutinario. Una recollida de mercaderies a un port de la Ruta Thalamir es complica quan els PJ descobreixen que les coses no son el que sembla.
  • Comandos: El Engaño. Un hospital mèdico a la Gran Bretanya ocupada pels nazis. Una realitat alternativa?
  • Lobo: 1x09 - ¡Refugio!. Sinopsi d'un nou capítol de la sèrie de Pangea.
  • Rojo y Oro: 1x10 - El invierno. Sinopsi d'un nou capítol de la sèrie de 1808.
  • .



La aventura Almandoz 1940 per a Walkure ja està disponible per a la seva descàrrega gratuïta.


La versió 3.0 de Shadowhunters ja està disponible per a la seva descàrrega.


La beta 1.0 del joc de rol a l'univers digital Scroll ja està disponible a través de Lavondyss.net.


Us agrada la sèrie True Detective? Llavors estic segur que us agradarà True Director i True Investigator de Dani Lorente, basats en el Cthulhu Oscuro de Graham Walmsley.


XD6, el motor del joc de rol Ablaneda d'Other Selves ja està disponible per a la seva descàrrega.

Cinema i televisió


L'actor Leonard Nimoy, famós pel seu paper del vulcanià Spock a les sèries i pel·lícules de Star Trek ha mort avui als 83 anys segons informen The New York Times i Comicbook.com.

Una foto publicada por Brownsnout (@neillblomkamp) el

Es confirma que Neil Blonkamp dirigirà el cinquè lliurament de la saga de Alien (tal i com es pot veure al compte d'Instagram del director i en aquest article de Variety).


La sèrie de comics Dreadstar de Jim starlin serà adaptada a la televisió segons informa TVLine.



Es confirma que l'adaptació de The Man in the High Castle de Philip K. Dick per part d'Amazon segueix endavant, tot i que qualsevol persona que conegui l'obra original veurà que aquesta ha sofert alguns canvis.


Per acabar us pot agradar aquest article sobre la filmació de Conan El Bárbaro.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario