Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

jueves, 22 de octubre de 2015

Caixa Negra: La Llamada de los dioses - Sessió 7

Amb aquesta entrada continuo amb el diari de campanya de La Llamada de los dioses que estic arbitrant per al meu grup de joc habitual de La Cofradía del rol, per llegir les sessions de campanya anteriors podeu seguir aquests enllaços: #1 #2 #3 #4 #5 #6

The Minotaur per George Frederic Watts


Com sempre recordar-vos que es probable que us trobeu spoilers, per tant si estéu jugant la campanya o aneu a fer-ho es probable que no volgueu llegir més enllà d'aquest punt (o sí, ves a saber).



Després d'un període de temps una mica més llarg del que m'hagués agradat reprenc les cròniques d'aquesta campanya. Si us enrecordeu, a la sessió anterior els nostres herois es trobaven davant les enormes portes decorades amb dracs que condueixen al refugi dels sacerdots de Penombra excavat a la vessant d'un volcà. Després de derrotar a la guardia d'orcs, al sacerdot fosc que els dirigia i tenir controlat a l'elf fosc (gràcies a certes capacitats de Luna, la semielfa...) que va atacar a traició i va matar Heldenhammer, el PJ assassí de David.

Així doncs els personatges ja están disposats a entrar a la fortalesa i complir amb la missió que el déu marí Eru els hi va encomanar al enviar-los cap aquesta ignota illa: recuperar el trident regal del seu pare que els sacerdots de Penombra li havien robat.

Els personatges confien en poder seguir controlant l'elf fosc gràcies a les misterioses capacitats de Luna i així poder evitar que els guardies que possiblement es trobin més endavant els ataquin, però... Un cop traspassat el portal l'elf fosc aconseguieix recuperar-se (indici d'una tirada de salvació exitosa) i dona avís a uns orcs que es troben en el cós de guardia que immediatament els ataquen mentres l'elf es refugia en una càmara lateral.




A la lluita que segueix els personatges son capaços alliberar-se de amb facilitat dels guardies i quan es disposen a registrar la càmara lateral per on va fugir l'elf fosc aquest els ataca amb un encanteri de projectil màgic una mica desviat, fet que fa que responguin llançant una bomba a l'interior de la cambra (si, en sessions anteriors van construir bombes usant les restes de pólvora de las armes d'abord del Sombra Rauda), amb el que van aconseguir eliminar l'elf fosc.

Barbarian per Frank Kovalchek



Després d'aquest incident els personatges es van adonar que una misteriosa figura els estava observant des del portal, un bàrbar acompanyat d'un mico que els hi va dir que no es preocupessin, ja que sabia que la seva missió estava guiada pels déus i que intuía que la seva missió també era la seva... (sí, evidentment es la forma d'introduïr el nou personatge d'en David).

Després d'aquestes presentacions el grup de personatges es segueix internant cap a l'interior de la montanya i acaben descobrint una enorme reixa matàlica que fent de rastell de castell els impedeix el pas cap al pont de pedra que es veu més enllà. Amb una mica d'esforç i col·laboració entre tots van poder-lo mantenir pujat el temps suficient per a que el grup pogués passar i seguir camionant cap al pont, veient com per sota hi ha un avenc en el que bull el magma de l'interior del volcà.

Minotaure vectorizat original de bapabst


A mida que s'acosten a l'altre extrem del pont descobreixen que hi ha uns goblins que sembla que s'están divertint atormentant un minotaure, fet que a la bestia no sembla agradar-li massa. Els personatges decideixen atacar als goblins aconseguint derribar-ne dos i la resta fuig, moment en el que el minotaure aprofita per alliberar-se i... (tirada de daus...) es posa a perseguir els personatges, que fugen espantats pel pont fins al reixat per el que havien passat abans mentre assetegen a la bestia. Veient que no la podran aixecar a temps per passar decideixen llançar-li un flascó d'oli que mulla a la bestia i aconsegueixin que aquesta cremi, tot i que el minotaure a la carrera quasi xoca amb en Keilor, que se salva pels pels de ser creamt pujant-se a la reixa.

Després d'aquesta emocionant lluita els personatges intenten recuperar l'alé i consideren les opcions que tenen davant d'ells, ja que es troben en una cruïlla, tenint davant d'ells una altra reixa que els hi impedeix continuar i un camí cap a l'esquerra i un altre cap a la seva dreta.

Per tenir més informació decideixen usar les seves mascotes, de manera que el místic Meler decideix enviar a la seva rata Tachi a investigar més enllà de la reixa i la samurai Kai a la seva àliga Washi perquè investigui el túnel de l'esquerra. En tornar la rata descriu com s'ha vist a "gent petita" treballant esclavitzada i en tornar l'àliga descriu uns tancats en els quals estan tancats uns perillosos huargos, si a això li afegim que des del túnel de dreta se senten els sorolls propis d'una aferrissada batalla no sembla que la situació sigui gaire favorable ...

Qué passarà a la propera sessió?

Com s'acostuma a dir:

Continuarà...


Els elemants gràfics que acompanyen aquesta entrada i que no han sigut acreditats están creats a partir d'elements de


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario