Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

martes, 10 de noviembre de 2015

Notícies de novembre de 2015

Vaja, les notícies s'acumulen:

Novetats


Nosolorol Ediciones crearà el joc de rol oficial d'Hora de Aventuras.


Ediciones Holocubierta publicarà Fragged Empire en castellà.Juegos y Dados entrevista a Chema Pamundi i Salva Tintoré.


Fate Básico, publicat per ConBarba i Nosolorol guanya el premio Rolea al millor joc de rol 2015.


Ediciones Epicismo publicarà la novel·la Máscaras de Matar i el seu joc de rol.


Walhalla inaugura "El salón del Jarl", el programa de difusió i promoció del seu joc de rol.


Nocturnal Media publicarà la propera edició de Talislanta.


Hermanos Juramentados de La Espada Negra presenta la iniciativa "Juégame".


Other Selves i Phlogiston Books uneixen esforços.

Esdeveniments

Per celebrar el 25é aniversari swl joc de rol Aquelarre ja s'anuncien les Jornades que es celebrarán el proper 28 de novembre de 2015 (10:00 - 22:00) a L'Espai Jove La Fontana de Barcelona, per més informació podéu consultar aquesta entrada aquesta altra d'Aquelarredvanced.


L'associació EL Refugi celebra les seves primeres jornades de rol a Sant Sadurní d'Anoia el proper dissabte 21 de novembre de 2015.


L'associació Odisea Astur celebra les seves Jornades 2015 els propers díes 20 i 21 de novembre.


El programa de radio i podcast de jocs Ojo al Dado convoca el seu III Concurso de creación de juegos de rol.


Ediciones Sombra ens ofereix un avançament sobre les sisenes Som Con a celebrar el 2016.

Mecenatges


Dungeons & Cthulhu està finançant la publicació del seu joc a través de la seva campanya de mecenatge a Kickstarter.


Summum Creator està finançant la publicació de Expedición a La Tierra Hueca a través de la seva campanya de mecenatge a Verkami.


Studio 2 Publishing, Inc. està finançant la publicació del joc de rol Awaken a través de la seva campanya de mecenatge a Kickstarter.


Gun Metal Games està finançant la publicació del setting de campanya Interface Zero 2.0 per a Fate a través de la seva campanya de mecenatge a Kickstarter.


64 Oz. Games està creant daus en braille amb la seva campanya de mecenatge a Kickstarter.


AGRPriority està creant Ludotipia (imprenta artesanal sota demanda d'accessoris per a jocs) amb la seva campanya de mecenatge a Verkami.


Ray McVay està creant art, jocs i continguts de ciencia-ficció mitjançant la seva campanya a Patreon.


Prince of Sartar està creant el seu webcomic sobre Glorantha mitjançant la seva campanya a Patreon.


Hispania Nostra està duent a terme una campanya de micromecenatge per a la restauració de la lògia renacentista del Palau dels Ribera a Bornos (Cadis).

Cultura


Els jocs de rol cada cop están siguent més usats com eines didàctiques a les aules dels colegis tal i com es pot veure en aquests articles de PX Magazine, KQED News, El Tiempo Argentino i Los Juegos son cultura.


Els arxius personals del científic Carl Sagan (1934 - 1996) están disponibles per a ser consultats online a través de la Biblioteca del Congres d'Estats Units.


El passat día 9 es va celebrar el 101º aniversario del naixement de la actriu i científica Hedy Lamarr (1914 - 2000), les seves investigacions assentarien els principis de les connexions wi-fi entre d'altres tecnologíes actuals.

DescàrreguesDemonio Sonriente anuncia que la primera part de l'aventura Lebensbrunnen per a Walküre ja està disponible com a descàrrega PWYW des de Tesoros de La Marca i Lektu.


El joc de rol Awaken ofereix el seu pack d'inici com a descàrrega gratuïta.


Albinusrol ofereix l'aventura El Ahorcado escrita i realitzada p4r Pandapon Studio com a descàrrega gratuïta.


Hermanos Juramentados de La Espada Negra ofereix com a descàrrega gratuïta l'aventura La crisis de los lobos rojos com a part dels resultats de la seva iniciativa Juégame.


Editorial Rúnica ens ofereix l'aventura gratuïta El Laberinto de Noctis.


I'll See It When I Believe It ofereix la descàrrega de l'aventura gratuïta The Oracle's Decree.


Kevin Crawford ofereix com a descàrrega gratuïta l'Art Pack resultat del mecenatge de Starvation Cheap per a ser usat fins i tot amb finalitats comercials.

Cinema i televisió


S'anuncia una nova sèrie de Star Trek a la televisió per a gener de 2017, per veure més detalls sobre la noticia podéu consultar el comunicat de la Web oficial així com la noticia a The Hollywood Reporter i IO9.Nous trailer internacional i anunci per a televisió de Star Wars: The Force Awakens.


Activision Blizzard anuncia la creació d'un nou estudi televisiu per a adaptar les seves franquicies de jocs, per saber-ne més sobre la noticia podéu consultar Bleeding Cool, Variety, The Hollywood Reporter i Psicocine.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario