Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

domingo, 3 de enero de 2016

Notícies de gener de 2016

Comencem l'any amb un assortiment de notícies:

Novetats


Maqui Edicions anuncia la posada a la venda de l'edició en català del joc Outer Space d'Anthony Combrexelle.


La primera edició del joc de rol Comandos de Guerra (del que vaig parlar a l'última entrada de notícies de 2015) es ven en edició facsimil a través de la plataforma Lektu al preu de 1€.


Coincidint amb la notícia anterior ¡Dale al dado! ens ofereix una entrevista amb Ediciones Sombra.


Nosolorol Ediciones presenta la propera publicació del joc de rol Magissa de Lavondyss.


Demonio Sonriente posa a la venda l'aventura La Noche Más Larga Que Recuerdo producte de la seva campanya de mecenatge a Patreon a través de Lektu i Tesoros de La Marca.


Rol de los 90 ens ofereix un interessant resúm de l'estat dels jocs de rol a Espanya durant l'any 2015.


Rob Lang (també conegut per The Free RPG Blog) ens fa partíceps de l'estat del seu joc de rol de ciencia-ficció ICAR.


Dungeons & Cthulhu presenta el projecte de joc Game Dos i solicita l'ajuda dels afeccionats per dur-lo a bon terme.


Juegos y Dados entrevista a Francesc Matas Salla, fundador de la ja desapareguda editorial Joc Internacional.

Cultura


El Center for the Study of the Public Domain de la Duke Law School ens recorda les obres culturals que passen a estar en domini públic amb l'inici d'aquest any.

Credit: Farouk Al-Rawi

S'han descobert noves tauletes d'argila amb versos desconeguts fins ara del Poema de Gilgamesh.

Credit: James Machin

S'ha descobert una nova carta de Howard Phillips Lovecraft dirigida a J.C. Henneberger, l'editor de Weird Tales, per saber-ne més podéu llegir aquest article de The Lovecraft Ezine i aquest altre del Harry Ransom Center.

Detall del fris dels arquers
del palau de Darius

Ghilbrae ens ofereix una interessant serie de dos articles sobre la història dels arcs i com aplicar-la als jocs de rol (primera i segona part).

Descàrregues


Grecia: El Juego de Rol ofereix Vademécum, el tercer suplement del joc, en lliure descàrrega.


Px Magazine i David Verzobias ofereixen diverses imatges com a descàrrega gratuïta sota llicència Creative Commons.


Amb l'estrena de Star Wars: The Force Awakens la comunitat rolera està començant a crear continguts inspirats en la pel·lícula, com per exemple l'adaptació per a Savage Worlds de Crónicas del Clan Lobo Gris, els tokens de Star Wars que ha preparat Rolero Rural o les indicacions per jugar amb Barbarians of Lemuria de 77studios, també podeu consultar els continguts que van apareixent amb certa freqüència a la Comunitat Star Wars D6 de Google+.

 

Trollish Delver Games ofereix el reglament genèric Unbelievably Simple Roleplaying i el setting Somnium Void com a descàrregues PWYW a DriveThruRPG.

Cinema i televisió

Ja está disponible l'avançament de la segona temporada de la sèrie de televisió El Ministerio del Tiempo:Paramount Pictures ha demandat la producció del fanfilm Star Trek Axanar, para saber lo que opina al respecto Alec Peters, el impulsor de este fanfilm, podéis leer sus declaraciones en Bleedingcool.Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario