Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

miércoles, 1 de noviembre de 2017

Manteniment (Novembre de 2017)

Manteniment

Encara que no ho sembli segueixo viu i treballant i l'entrada d'avui està dedicat al manteniment del blog, per tant he actualitzat l'apartat de descàrregues amb els continguts de l'article dedicat a l'iniciativa Etiquetando Rol (a la secció Ajudes de joc) i la utilitat per crear personatges ràpidament (a la secció d'Utilitats) que està inclosa a la ressenya del joc Recuerda el mañana.

Per cert, que aquesta ressenya ha tingut un èxit considerable tal i com es pot veure en el recompte de visites a 31 d'octubre en la taula següent (i que segueix creixent), segurament es deu al fet d'oferir l'aplicació que l'acompanya, fet que pot ser un indicatiu interessant de cara a futurs continguts.

Recompte de visites (31 d'octubre de 2017)
717
Entrada en castellà

Llegeix-la
518
Entrada en català

Llegeix-la
555
Entrada en anglés

Llegeix-la

I de moment això es tot, ens veiem en properes entrades.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario