Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

sábado, 2 de diciembre de 2017

Caixa Negra: La Llamada de los dioses - Sessió 21

Amb aquesta entrada continuo amb el diari de campanya de La Llamada de los dioses que estic arbitrant per al meu grup de joc habitual de La Cofradía del rol, per llegir les sessions de campanya anteriors podeu seguir aquests enllaços: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 #19 #20

Imatges originals de Thierry Erman (Zombies 025), sota llicència CC BY 2.0,
i quadrochave (Zombie Head) a Openclipart

Com sempre recordar-vos que es probable que us trobeu spoilers, per tant si estéu jugant la campanya o aneu a fer-ho es probable que no volgueu llegir més enllà d'aquest punt (o sí, ves a saber).

Aquesta sessió es va caracteritzar per usar el mecanisme de la continiotat retroactiva o retcon (acrònim del terme anglés retroactive continuity) ja que es van alterar els fets explicats anteriorment per permetr l'aparició de nous personatges jugadors a la trama, i més concretament a Hassba (el PJ Assassí interpretat per Ero, ja que el seu anterior personatge es va convertir en un home llop incontrolable a la ja llunyana sessió anterior anterior), a Alanna Glarthel (el PJ Paladí interpretat per Laura, el personatge de la qual també va morrir a la sessió anterior) i a una nova jugadora, Amaia, que interpreta a Belacqua Daneer (una maga semielfa), conservantIrene el seu PJ de Flynn, el clergue i Kris interpretant en aquesta ocasió a una PNJ propietària de la fonda El Goblin Borratxo (una guerrera que havia deixar enrera la vida d'aventures per establir-se de manera permanent).

I cóm es que es troben tots els personatges a El Goblin Borratxo? Després d'abandonar Flynn (interpretat per Irene) la caravana de monjos en la que viajtava i desaparèixer degut a l'estranya visió d'una gegantesca figura blavosa que implorava ajuda va aconseguir arribar fins a la fonda quan ja era fosc per poder descansar i va ser allí on primer es va trobar amb uan altra viatgera, la maga semielfa Belacqua, i fou on després Hassba i Alanna van fer acte de presència buscant al jove clergue, preocupats com estaven després de la desaparició sense deixar rastre del noi (al cap i a la fí eren amics des de la seva més tendra infància).

Imatge original de Zombiegameconner a Wikimedia Commons
(CC BY-SA 4.0)

Tot podria haver acabat simplement renaynt-lo però ja sabem que estem en una campanya d'un joc de rol de tipus medieval i fantàstic, per tant les coses no anaven a ser tant senzilles (gràcies sobre tot a les idees i continguts apareguts al fanzine Vieja Escuela)... I es que la gran majoria dels parroquians de la fonda no eren el que semblaven i ben aviat es va descobrir que eren morts vivents escopits pel mateix avern que van començar a atacar a tot esser viu present i que estaven ajudats per una horda d'esquelets guerrers que va assaltar l'edifici. Per si fóra poc a una de les habitacions del pis superior de la fonda un cert elf fosc (al que ja coneixereu si heu llegit la trama de la campanya) s'estava barallant amb un Enviat de la Mort per la possessió d'un cert orb...

Imatge original Man fighting Death de AJ
a Openclipart


Fire at the Bamber Family Home de LukeBam06 a Wikimedia Commons
(CC BY-SA 3.0)

Al final aquesta lluita a tres bandes va acabar provocant un gran combat en el que la pericia de Flynn per expulsar morts vivents fou molt agraïda pel grup, tot i que la reta tampoc no va fer tan malament i va lluitar amb valentia, acabant tot plegat amb una de les tàctiques habituals del meu grup de jugadors que es calar foc a l'edifici o habitació en la que es trobin. No obstant això no va evitar que l'elf fosc fugis llencçant-se al pou que es trobava al costat de les cavallerisses de la fonda i que l'esclat de llum blavosa del portal que es trobava al fons d'aquest també embolcallés als personatges per traslladar-los cap al refugi de naldat en els que els clergues de Penombra estaven maquinant els seus nefastos plans.

Qué passarà a la propera sessió?

Com s'acostuma a dir:

Continuarà...


Els elements gràfics que acompanyen aquesta entrada i que no han sigut acreditats están creats a partir d'elements de


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario