Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

viernes, 8 de diciembre de 2017

Caixa Negra: La Llamada de los dioses - Sessió 22

Amb aquesta entrada continuo amb el diari de campanya de La Llamada de los dioses que estic arbitrant per al meu grup de joc habitual de La Cofradía del rol, per llegir les sessions de campanya anteriors podeu seguir aquests enllaços: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 #19 #20 #21

Orc mask per Cornel Zueger (GrimZombie) (CC BY-SA 3.0)

Com sempre recordar-vos que es probable que us trobeu spoilers, per tant si estéu jugant la campanya o aneu a fer-ho es probable que no volgueu llegir més enllà d'aquest punt (o sí, ves a saber).

Havent arribat els nous personatges fins al catau dels monjos adoradors de Penombra l'acció es va dividir en dues parts:

Per una banda tenim a Luna i a Flynn que es troben en els pisos superiors del complexe subterrani i que s'allunyen del lloc on van abandonar a Meler el Místic, inconscient i convertit en home llop després de ser mossegat en sessions anteriors (i per tant convertit en un PNJ que, qui sap, pot tornar a aparèixer en properes sessions...) ja que se sentien crits guturals i so de pases junt amb ordres pronunciades per veus humanes (“Intrusos”).

Per l'altre tenim a Hassba i a Alanna, que han aparegut a través de la fontana de llum blava en l'esmentat complexe i trobar-se amb una patrulla d'orcs i ogres a la que van haber d'enfrontar-se, amb Alanna resant al bondadós Valion per a que els ajudes amb els seus dons.

Premade Tansparent Background per Sannalee01
Alas, poor Yorick... per Marcus Ranum
Assasin Dark Elf Render per Lopoko09


Pel que fa a Luna i Flynn, al fugir per un túnel per evita que les patrulles els trobessin, van arribar fins a un espai obert en el que era evident que els ogres i orcs que formen part de les forces guerreres del monjos havien estat enfeinats ja que van trobar diverses bastides i un pont que atrvessava el buit i una grua que permetía baixar materials fins als pisos inferiors. Però hi havía alguan cosa que els va cridar l'atenció... Un embalum tapat amb una manta que al ser enretirada els hi va mostrar el cadàver empalat del nan Darin Jadegris (a qui havvien encomanat la protecció del grup de noies que estava previst que es convertissin en sacrificis en honor de Penombra a les sessions 12, 13 i 14 i al que havien demanat que les acompanyés cap a l'exterior). Després d'aquest macabre descobriment van escoltar la veu inconfusible de l'elf fosc amb qui s'havien enfrontat en sessions anteriors que, desafiant, els anunciava que aquest sería el seu final i van poder veure que aquest havía aparegut a l'altre extrem del pont, agafant pel coll a la dissortada Adrinne (una de les noies esmentades anteriorment), a la que llença al buit després d'esquinçar-li la gargamelera amb el seu ganivet. Quan Luna va constatar que els esforços del grup per salvar a les noies havien estat en va la sev ira va crèixer al descobrir que el maleït elf fosc adornava el seu pit amb la pell d'una guineu que ràpidament va identificar com a Foc, la seva mascota que justament havía desaparegut després d'un enfrontament amb l'elf, però abans que pogués ni tan sols atansar-se ca a ell van aparèixer una horda d'orcs que se'ls van llençar a sobre amb la clara intenció de reduir-los o fins i tot matar-los.

Savage Orc per farmerownia (CC BY-SA 3.0)


Per sort per a tots dos Hassba i Alanna, que s'havíen enfrontat amb èxit a la patrulla que s'havíen trobat anteriorment, havíen pujat fins al pis superior i, atrets pel so de batalla i els crits guturals dels orcs, van veure la baralla que s'estava produint en aquells moments i van decidir donar suporta Flynn l Luna atacant als orcs (quelcom en el que Hassba, com assassí que és va destacar amb habilitat a l'emboscar i atacar per l'esquena a 3 dels ferotges guerrers). Aquesta distracció va permetre que Luna i Flynn (que va fer un bon ús de l'encanteri Cantar per glossar la gloria de Valion i rebre les pertinents bonificacions) podessin usar la grua i baixar el cistell fins al nivell inferior mentre es defenien de l'atac d'unes gàrgoles. Mentre baixaven van poder veure que es dirigien cap a un abisme amb un estany de lava al fons, amb un pont de pedra que permetia atravesar-lo de forma segura i que en aquells moments estava protegit per 2 ogres que van caure fácilment davant dels personatges (Flynn es va marcar un momnet d'estil Indiana Jones usant el seu fuet per fer caure a una de les criatures a la lava).

Cubo gelatinoso per Manu Saez


Després d'haver ajudat a fugir a tots dos Hassba i Alanna també van aprofitar per escapar i es van acabar amagant al rebost del nivell (ver la sesión 19) i Luna i Flynn van estar vagarejant pel nivell fins a trobar una cova on hi havía un homenent que aparentment estava enfeinat en uan tasca bastant important, envoltat d'una ingent quantitat de papers, lligalls i estris d'escriptura, però abans de poder fer res es va activar una trampa que va fer caure del sostre de l'entrada de la cova un cub gelatinós que per sort van poder esuivar i que es va posar a perseguir a la parella amb intencions gens encoratjadores...

Qué passarà a la propera sessió?

Com s'acostuma a dir:

Continuarà...


Els elements gràfics que acompanyen aquesta entrada i que no han sigut acreditats están creats a partir d'elements de


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario