Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

jueves, 4 de enero de 2018

Caixa Negra: La Llamada de los dioses - Sessió 23

Amb aquesta entrada continuo amb el diari de campanya de La Llamada de los dioses que estic arbitrant per al meu grup de joc habitual de La Cofradía del rol, per llegir les sessions de campanya anteriors podeu seguir aquests enllaços: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 #19 #20 #21 #22

Imatge original de la cova per absent_friend_79 (Pixabay / CC0)
Cub gelatinos per Manu Saez

Com sempre recordar-vos que es probable que us trobeu spoilers, per tant si estéu jugant la campanya o aneu a fer-ho es probable que no volgueu llegir més enllà d'aquest punt (o sí, ves a saber).

Per redactar la crànica d'aquesta sessió de joc vaig comptar amb l'ajuda de Laura, que va exercir d'escrivent durant el seu desenvolupament.

Imagen original de la cueva de absent_friend_79 (Pixabay / CC0)
Cubo gelatinoso por Manu Saez

La situació era realment complicada per Flynn i Luna, ja que un cub gelatinós no es el monstre que es pugui despreciar així com així (imagineu-vos un cub semitransparent i tremolós amb parts d'un esquelet humà i una espasa corroïda, sens dubte les restes d'un aventurer que no va tenir gaire sort), per tant es van posar a correr per evitar que la criatura aonseguis ni tan sols fregar-los i van passar pel davant de diverses portes tancades fins que van descobrir que s'estaven ficant en un passadís que acabava en un cul-de-sac amb una altra porta al fons, i precisament de l'altre costat d'aquesta porta se sentien crits...

Ogre per tinyfroglet (CC BY 2.0)
Jaskinia Lokietka Sala Rycerska per Rafał Kozubek (CC BY 2.0)

Mentrestant tant Alanna i Hassba, que havien descansat en el rebost, van baixar fins al nivell inferior del complexe i es van trobar amb Belacqua (la maga semielfa que van conèixer a la fonda El Goblin Borratxo a la sessió 21), que havía aparegut al complexe després de sortir per la font de llum blavosa, tal i com havía passat amb els personatges nous que s'havien unit a la campanya. Després d'aquest feliç retrobament van seguir explorant els passadissos excavats a la roca i van arribar fins a les proximitats d'una cova a dins de la qual se sentien les veus d'ogres i humans discutint sobre el que semblava un pla i del que van poder entendre les paraules “intrusos” i “promeses d'or”, fet que els va fer actuar ràpidament i combatre a aquests nous enemics i tot i que Hassba no va estar gaire encertat a l'exercir la seva professió (va fallar en un desl sesu intents d'assassinat des de les ombres) i van quedar malferits durant el combat (es van curar posteriorment) els van poder vencer.

La situació de Flynn i Luna no era gaire encoratjadora i teníen clar que no era el moment d'enfrontar-se al cub gelatinos, per tant van decidit obrir la porta i per a la seva desagradable sorpresa es van trobar dins d'una cambra de tortura on un clergue de Penombra i dos ogres junt amb una de les seves víctimes... Havien sortit del foc per anar a caure a les brases, per tant no era qüestió de quedar-se allí molt de temps i, demostrant uan agilitat certament increïble (quines tirades de daus tan bones!) van aconseguir esquivar al monstre que es va trobar de cara amb el clergue i els ogres, produïnt-se com ja us podeu imaginar la inevitable baralla.

Fire-hell-inferno-flame per Skitterphoto (Pexels / CC0)

Després d'escapar pels pels del cub Flynn i Luna van retrocedir sobre les seves passes i es van tornar a interessar pel misterios homent que havien descobert envoltat de montanyes de paper a la cova que havien descobert a la sessió anterior. Aquest homenet va resultar ser un mag que va atacar a la parella amb un encanteri de Bola de Foc que va afectar greument Luna deixant-la a 0 Punts de Cop per després desapareixer, pero Luna, retablerta gràcies a un dels encanteris clericals de Flynn va tornar a manifestar una de les seves misterioses capacitats i l'homenet va torna a aparèixer sagnant pel nas, moment que van aprofitar per matar-lo.


Després del combat Flynn i Luna van tenir l'oportunitat d'examinar la gran acumulació de papers de la cova i van descobrir quelcom que els hi va cridar poderosament l'atenció i que de seguida van reconeixer com un element realment útil que els podria ajudar en la seva missió: Penjat d'una de les parets... hi havia un mapa del complexe subterrani on es trobaven!, així que no van dubtar ni un instant a agafar-lo i fugir ràpidament, ja que el cub gelatinos podia aparèixer en qualsevol moment ja que probablement els torturadors no hagin pogut acabar amb una criatura tan perillosa.

Pel que fa a Alanna, Hassba i Belacqua segueixen explorant la zona on es troben i descobreixen una cova amb una esfera de cristall reposant en el seu pedestal dins i que sense cap mena de dubte es la mateixa amb la que l'elf fosc va escapar de la fonda El Goblin Borratxo. Sense decidirse a entrar van seguir explorant i van descobrir un cau d'enormes aranyes que intenten evitar però que, atretes pels cadàvers de les proximitats, van fer acte de presència i es van veure obligats a lluitar-hi en contra aconseguint vencer-les, fet que els durá a buscar en el seu cau el tresor i els efectes personals de les seves anteriors víctimes i descansar mentres lluny se sentia un extrany càntic, un càntic en el que s'adora a Penombra...

Flynn i Luna, que també estaven sentint el matix càntic, fugen del cub gelatinos que està avançant imparable pel dèdal de túnels i a la fí aconsegueixen trobar a la resta del grup (per a alegria de tothom), però no es el moment de gaudir de moltes alegries, ja que el cub sembla ser una criatura realemnt imbatible, però vet aquí que Alanna, presa d'una sobtada inspiració, recorda que els punts dèbils dels cubs son el foc (vaja, tornem a un dels tòpics del meu grup de jugadors!) i les armes convencionals, per tant tenen els mitjans i l'oportunitat per a derrotar a la criatura.


Mentres els seus companys es disposaven a batre's amb l'ús d'arcs i altres atacs a distància Alanna, presa d'una estranya sensació, es va separar del grup sense que la resta se n'adonés i entra a la cova de la esfera per seguidament mirar cap al seu interior, moment en el que reb una visió (ja ho sabéu, aquell moment en el que l'àrbitre escriu una nota i se la passa al jugador i la resta del grup comença a mirar-los amb curiositat i suspicàcia). Però Alanna fa quelcom més ja que se li ocorre agafar l'esfera i aixecar-la del pedestal... el que es un error, ja que immdiatament les ombres comencen a crèixer al seu voltant i se senten passes pesades i el bram d'una gran bèstia que sense esperar-se gaire la comença a atacar aprofitant la foscor regnant. Mentre el grup està atacant al cub Belacqua intenta entrar dins de la cova pero la foscor s'ha solidificat formant uan barrera impenetrable, per tant usa la seva infravisió i descobreix un ésser semblant a un drac que a més a més de provar de mossegar a la seva companya també intenta enfilar-la amb una cua acabada en un fibló d'aspecte realment perillós, però aixó no es produeix ja que la maga semielfa va guiant els moviments d'Alanna de manera que aconsegueix esquivar els atacs i derrotar finalment a la bestia, moment en el que la foscor mágica s'esvaeix i pot sortir de la cova sense cap impediment.

Mentre passava tot això els personatges han aconseguit destruir el cub gelatinos (tot i que no aconsegueixen el botí que la criatura pogués tenir, ja se sap que els fluids interns d'aquests éssers son una mica àcids) i la canço de lloança a Penombra segueix ressonant per les parets del complexe subterrani...

Qué passarà a la propera sessió?

Com s'acostuma a dir:

Continuarà...


Els elements gràfics que acompanyen aquesta entrada i que no han sigut acreditats están creats a partir d'elements de


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario