Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

viernes, 12 de enero de 2018

Caixa Negra: La Llamada de los dioses - Sessió 24

Amb aquesta entrada continuo amb el diari de campanya de La Llamada de los dioses que estic arbitrant per al meu grup de joc habitual de La Cofradía del rol, per llegir les sessions de campanya anteriors podeu seguir aquests enllaços: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 #19 #20 #21 #22 #23

Fotografia per Cristal21 (Pixabay / CC0)

Com sempre recordar-vos que es probable que us trobeu spoilers, per tant si estéu jugant la campanya o aneu a fer-ho es probable que no volgueu llegir més enllà d'aquest punt (o sí, ves a saber).

Per redactar la crònica d'aquesta sessió de joc vaig comptar amb l'ajuda d'Amaia, que va exercir d'escrivent durant el seu desenvolupament.

Després dels esdeveniments ocorreguts durant la sessió anterior ha arribat el moment de conèixer quina va ser la visió que va experimentar Alanna després de mirar dins del cristall defés amb tanta furia per la criatura dragonil que assetjava a la fosca màgica. La resposta a aquest misteri es la visió d'una crisàlida de cristall al mig d'una sala on hi havia força llibres disposats en lleixes i sòlids prestatgeries, llibres que deuen contenir secrets o informacions que qui sap, potser els hi puguin ser útils.

Abans de seguir el camí el grup va decidir que era convenient protegir d'alguna manera l'esfera de cristall, que tornava a estar colocada en el pedestal. Per això Hassba va proposar d'envoltar-lo de claus enverinats, fet que el jove Flynn va considerar adequat donades les circumstàncies.

Quan ja van estar disposats per reprendre la seva missió es van adonar que a una sala propera es trobaven 3 clergues i 4 orcs, per tant tots els membres del grup (menys Belacqua, que va decidir amagar-se) es van disfressar de clergues aprofitant les túniques que els antics integrants del grup havien recollit en el decurs de les seves aventures durant les sessions anteriors. Aquest fet els va permetre passar desapercebuts i seguir amb el seu camí fins que van trobar una palissada protegida per un ogre al que Hassba i Luna van intentar enganyar aprofitant les seves túniques negres per donar-li falses ordres com per exemple que abandonés la seva missió, pero sembla que no van estar gaire convincents, ja que tant ell com el seu company de l'altre costat, que va treure la seva horrible cara per la porta mig oberta de la palissada, no els hi semblava adequat abandonar els seus llocs de guardia.

Veient que era impossible fer-los desistir de la seva fèrrea dedicació els personatges van decidir usar mètodes més directes, per tant es va produir un combat en el que Hassba va demostrar la seva professionalitat ajudant a acabar amb els ogres, no obstant no va ser una acció gaire tranquila, per que el soroll que es va produir va fer que ben aviat es presentés el grup de monjos i orcs que havien deixat enrera i els exigís saber que es el que estava passant, moment en el que Hassba va intentar enganyar-los dient que duien a Belacqua com a presonera, sense cap mena d'èxit ja que no es van empassar la mentida i es va produir un nou enfrontament que va ser inaugurat per Luna matant d'un sol cop a un dels orcs (bona tirada!).

El combat que es va produir a continuació va tenir uns resultats i unes incidencies realment variades, ja que un orc va trure una pifia i va matar un dels clergues amb només un cop mentre que els altres clergues van ser més eficients paralitzant a Luna amb els seus encnateris i a Hassba se li va espatllar la ballesta. Belacqua va decidir acabar ràpidament amb la situació fent servir el seu encanteri Dormir per afectar a tothom, quedant adormits Alanna i tots els enemics a excepció d'un dels clergues, moment que va aprofitar Luna per usar un cop més les seves misterioses capacitats tot i estar paralitzada per amtar a tots els clergues i a un dels orcs, essent el signe més visible de la seva condició el fet que els comencés a rajar sang per la boca i el nas. A continuació Alanna va aconseguir sortir de la seva letargia i ràpidament va acabar amb un dels orcs gràcies a un bon cop d'espasa i Luna, ja lliure de l'encanteri de Paràlisis, va aconseguir abatre l'altre orc amb una fletxa que li va encertar l'esquena.

Mentre el grup registrava els cadàvers per cercar tresosr o altres objectes que els podessin ser útils Luna va recorda un detall que li havía passat desapercebut, i es que les inicials TG que havia vist traçades amb sang en una de les portes amb forma de cap dimoniac podrìen correspondre al Tinent Gascón, un company d'armes del seu temps al Sombra Rauda i al que creien mort...

Jaskinia Lokietka Sala Rycerska por Rafał Kozubek (CC BY 2.0)
Manticore per ocean yamaha (CC BY 2.0)


Segueixen el seu camí i finalment arriben a l'avantsala que condueix a la biblioteca que están buscant, però abans de que puguin entrar-hi apareix una mantícora que els comunica que nómés els deixará passar si responen correctament a l'endevinalla que els hi vagi a plantejar. El monstre l'exposa... y per sort per a ells Hassba aconsegueix respondre de forma correcta (dimonis! tinc uns jugadors realment llestos), per tant la criatura es retira i aconsegueixen entrar a la biblioteca.

Imatge de la lleixa creada per susannp4 (Pixabay / CC0)
Stamp from Tux Paint (GNU GPL)


La biblioteca es realment espectacular pel gran nommbre de llibres que conté, però encara ho es més per la crisàlida de cristall que els personatges troben al centre de l'estança, aquesta crisàlida guarda al seu interior a una noia que ben aviat es alliberada quan Luna apreta un ressort de la base del contenidor i Alanna l'aguanta per a que no caigui al terra. mentre la noia comença a despertar-se apareixen per sorpresa uns habitants de la biblioteca un xic desagradables, ja que un eixam de 10 rates gegants i 2 aranyes viudes negres d'una mida una mica exagerada, evidentment molestes per l'aparició d'uns estranys, es disposen a atacar els intrusos, però aquestes bestioles no suposen ni de bon tros un perill per als personatges ja que Luna, usant un cop més els seus misteriosos poders va acabar amb les rates de cop i Alanna es va encarregar de totes dues aranyes amb sengles cops d'espasa (en aquest combat ni Hassba ni Belacqua van estar molt inspirats ja que tots dos van pifiar i es van colpejar mutuament).

Wiblingen Monastic Library, Ulm per Zairon (CC BY-SA 3.0)


Un cop acabat aquest combat els personatges van decidir descansar i reabastir-se, moment en el que Hassba v decidir recollir el veri de les aranyes aconseguint-ne prou per omplir un flascó de verí, Luna va reaprar la ballesta de Hassba i Belacqua va fer una ullada a la biblioteca descobrint alguns llibres de màgia que li interessaria llegir.

Qué passarà a la propera sessió?

Com s'acostuma a dir:

Continuarà...


Els elements gràfics que acompanyen aquesta entrada i que no han sigut acreditats están creats a partir d'elements de


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario