Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

miércoles, 16 de mayo de 2018

Caixa Negra: La Llamada de los dioses - Sessió 26

Amb aquesta entrada continuo amb el diari de campanya de La Llamada de los dioses que estic arbitrant per al meu grup de joc habitual de La Cofradía del rol, per llegir les sessions de campanya anteriors podeu seguir aquests enllaços: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 #19 #20 #21 #22 #23 #24 #23 #25

Legend of Grimrock screenshot 04 (CC BY-SA 3.0)

Com sempre recordar-vos que es probable que us trobeu spoilers, per tant si estéu jugant la campanya o aneu a fer-ho es probable que no volgueu llegir més enllà d'aquest punt (o sí, ves a saber).

Per redactar la crònica d'aquesta sessió de joc vaig comptar amb l'ajuda de Kris, que va exercir de cronista assistent durant el seu desenvolupament.

Després de desfer-se dels morts vivents a la sessió anterior els personatges van decidir retrocedir fins a la primera cova que havien descobert per curar-se i descansar, per tant van decidir establir torns de vigilància en previsió de que qualsevol enemic es pogués aproximar (deixant apart aquestes mides de seguretat Hassba també va decidir lligar-li els peus a la misteriosa noia que havien trobat a la biblioteca i que seguia presentant un estat completament absent a tot el que els envoltava).

Troll Monstruo de Fantasía (Pixabay - CC0)

Després de descansar van decidir seguir endavant amb l'exploració de les coves on es trobaven i gràcies a Alanna i la seva capacitat per Detectar el Mal van descobrir a un ogre i un grup d'orcs als que no van dubtar en atacar i que a l'intentar fugir van ser abatuts després d'un furiós combat en el que els personatges van tenir molta sort i les Esferes Flamejants de Belacqua van iluminar la foscor i els cants a Valion de Flynn van resonar pels tunels.

A l'acabar el combat van registrar la cova d'on havien sortit els combatents i van descobrir una sala de tortures en la estaven encadenats diversos esquelets humans i en la que després d'un registre a fons van trobar un botí en monedes d'or (més punts d'experiència!). Va ser en aquest moment quan a Hassba l'assassí se li va ocorrer la idea de disfressar-se d'ogre aprofitant pells i altres elements que allí van trobar.

D'aquesta fila Hassba es va poder endinsar en una cova propera on resonaven les lletanies dels clergues addictes a Penombra (i en la que Alanna també havia Detectat el Mal) per veure com 5 clergues i 5 orcs estaven oficiant una cerimònia al malvat déu en una sala adornada amb pintures en les que es veia el trident del déu marí Eru...

Fire at the powder factory in Antwerp (Public Domain)

Evidentment el grup va decidir atacar i ben aviat es va iniciar un combat en el que ràpidament es van imposar als seus enemics. Després de vencer-los es van dedicar uns moments a estudiar les pintures del trident, adonat-se que a les teles es representava com els clergues de Penombra pensaven usar-lo per invocar a una criatura que es trobava al fons del volcà i com posteriorment una ciutat cremaria en flames...

I que passava mentrestant amb la misteriosa noia? Després d'aquest descobriment (i el posterior escorcoll dels cadàvers de clergues i orcs per aconseguir tresor i punts d'experiència) es van adonar que havia desaparegut sense deixar rastre (sembla que ja no estava tant embadocada...), per tant es van posar a buscar-la ràpidament i la van trobar allunyant-se per un dels tunels.

Va ser a partir d'aleshores quan les coses es van començar a posar un pel estranyes, ja que despres de retenir-la i tornar amb ella a la sala Hassba va cridar que era necessari matar-la (i després va dir no recordar haver-ho dit), fet que va fer que Luna lligués a tots dos inmediatament per assegurar-se que no fessin res estrany i perillós pensant que es trobaven davant d'un cas de possessió mentres Flynn i Alanna intentaven esbrinar que dimonis estava passant, fet que van aconseguir traient una tirada d'habilitat Saber Arcà amb un resultat crític (20!), per tant van deduir que tots dos tenien una criatura estranya a dins seu, per tant Belacqua va decidir dormir-los en espera de que se'ls hi acudís que fer amb ells, moment en el que Luna va mirar als ulls adormits de Hassba i aquest va experimentar dues sacsejades espasmòdiques... Poc després Alanna només va Detectar el Mal a l'interior de la misteriosa noia...

Mentre decidien que fer i es prenien un descans amb els acostumats torns de guardia va aparèixer un grup de 8 orcs dirigits per un clergue, per tant els personatges, alertats per Luna s'hi van enfrontar, tot i que sense gaire èxit, per tant Belacqua va decidir intentar Dormir-los, aconseguint-ho amb 5 dels orcs i permetent que Wooster i Alanna acabessin amb la resta.

Després de retrocedir cap al dormitori dels gnolls Flynn va decidir que era el moment d'esbrinar que passava amb la noia d'una vegada i gràcies a una tirada de Saber Arcà amb èxit va poder aplicar els seus encanteris clericals per matat al misterios ésser del seu interior, per tant i després d'un procès feixuc (i d'amagar-se per deixar passar a varies patrulles que sens dubte els estaven buscant) la misteriosa nois es va desperta per fí confosa i sana i estalvia, reconeixent a Luna com a una amiga que feia molt de temps que no veia...

Qué passarà a la propera sessió?

Com s'acostuma a dir:

Continuarà...


Els elements gràfics que acompanyen aquesta entrada i que no han sigut acreditats están creats a partir d'elements de


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario