Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

miércoles, 6 de junio de 2018

Caixa Negra: La Llamada de los dioses - Sessió 27

Amb aquesta entrada continuo amb el diari de campanya de La Llamada de los dioses que estic arbitrant per al meu grup de joc habitual de La Cofradía del rol, per llegir les sessions de campanya anteriors podeu seguir aquests enllaços: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 #19 #20 #21 #22 #23 #24 #25 #26

Eyes of snow and fire de RetSammys (CC BY 3.0).
Artist’s impression of CR7 the brightest galaxy in the early Universe
(CC BY 4.0).

Com sempre recordar-vos que es probable que us trobeu spoilers, per tant si estéu jugant la campanya o aneu a fer-ho es probable que no volgueu llegir més enllà d'aquest punt (o sí, ves a saber).

Per redactar la crònica d'aquesta sessió de joc vaig comptar amb l'ajuda d'Amaia, que va exercir de cronista assistent durant el seu desenvolupament.

Després d'haver alliberat Lena, que així es deia la estranya noia que havien trobat a la biblioteca, de la influència del misterios ésser del seu interior (tal i com es va veure a la sessió anterior) aquesta va manifestar vivament que no tenia cap record del seu passat i que l'unic que podia donar per cert es que coneixia a Luna.

Abans de seguir endavant amb la missió encomanada per Eru (recuperar el seu trident), i encara pertorbats per la visió de la ciutat cremant pintada a una de les cambres que havien visitat, van decidir que seria oportú curar-se les ferides, per tant Flynn va atendre diligentment a Hassba, a Belacqua i a Luna mentre Lena s'equipava amb les armes i pertrets que li havien cedit Luna i wooster per així evitar que la seva vida corrés perill al acompanyar-los en les seves aventures per les coves i tunels que pensaven seguir explorant.

Troll de Pixabay (CC0)
Tak-tak the kobold de Carlos Cara

Despres d'atendre aquestes necessitats el grup va decidir descansar abans de seguir endavant, per tant de seguida van organitzar torns de guardia que els van permetre descansar i al mateix temps estar atents a l'arribada de possibles enemics, quelcom que no va evitar que en el torn d'Alanna aquesta es veies forçada a despertar a crits al grup mentres s'abalançava sobre ella una patrulla d'orcs, kobolds i un ogre... Per sort la baralla no va passar de ser una escaramussa poc important en la que les habilitats marcials i màgiques dels personatges van aconseguir imposar-se a les dels seus enemics.

Imatge de creació pròpia inspirada per la il·lustració
creada per David A. Trampier (1954 - 2014)
per al AD&D Players Handbook.

Després de la batussa el grup va tornar a la sala amb els murals que representaven la ciutat cremant per descansar i guarir les seves ferides, moment en el que Alanna, amb la seva proverbial capacitat per Detectar el Mal, va percebre com un acte impiu s'estava duent a terme en una cova propera. I així era, ja que des de l'entrada el grup va poder observar com un grup d'orcs estava venerant una estatua demoníaca que es caracteritzava per tenir com ulls 2 enormes safirs...

Va ser en aquest moment quan Hassba va decidir fer alló que millor sap fer, que no es altra cosa que apunyalar als seus enemics per l'esquena (al capdaval el personatge es de la classe Assassí), però fa massa soroll i tots els orcs presents ben aviat es van donar compte de la seva presència, per tant ben aviat es va iniciar un combat en el que el jove clergue Flynn beneeix al grup per a que sigui més efectiu en combat, però sembla que la benedicció no es del tot efectiva, per tant sembla que el grup s'haurà d'enfrontar a un combat que semblarà difícil... O no tant, perque de cop 9 dels orcs que es disposaven a enfrontar-se als personatges van caure al terra morts, amb sang rajant profusament per la boca, ulls i oides (quelcom que ja havia passat anteriorment 😀), fet que va permetre que el grup es podés enfrontar amb garanties d'èxit als orcs supervivents en un combat en el que Alanna va demostrar una gran resolució y coratge al interposar-se entre els orcs i la resta dels seus companys.

Un cop acabat el combat van registrar els cadàvers dels seus enemics i van trobar una bossa amb un total de 480 monedes d'or (més punts d'experiència!), per després dedicar-se a observar la maligna estatua objecte d'adoraciò dels orcs, però sobre tot al parell de safirs que adornen els seus ulls (i sí, la il·lustració que acompanya aquestes linies és un homenatge a la portada que David A. Trampier va realitzar per el manual dels jugadors d'Advanced Dungeons & Dragons). Flynn va decidir llançar un encanteri de Dissipar Màgia contra l'estatua però no va semblar que funcionés del tot i Wooster s'hi va pujar per arribar fins al cap i usar la seva espasa per fer palanca per treure els safirs i, per sort, esquivar les fletxes que sortien disparades de la conca dels ulls a l'enretirar les joies. Va ser en aquell moment que la trampa anti-magia de l'estàtua es va desactivar (es el que entorpia l'acció dels encanteris) i van obtenir els safirs valorats en 6.000 monedes d'or (es a dir, més punts d'experiència).

Llibre de Pixabay (CC0)

Després de deixar cega l'estatua van seguir endavant ja que Alanna seguía Detectant el Mal en una caverna del costat, caverna en la que van poder veure una reunió d'orcs, kobolds i gnolls davant d'un altar en el que un clergue de Penombra estava consultant un llibre que podria ser interessant... Per tant van decidir intervenir immediatament i Belacqua va llançar l'encanteri Dormir, que va afectar al clergue, als orcs i a un dels gnolls i que va permetre que la resta s'enfrontés als enemics que encara estaven desperts i aconseguissin vencer-los ràpidament (després van matar immediatament a tots els que s'havien vist afectats per l'encanteri).

Un cop vençuts es van dedicar, es clar, a registrar els cadàvers, fet que els va proporcionar 970 monedes d'or (i més punts d'experiència) així com 2 vials amb pocions per curar ferides greus i 1 vial amb una poció per eliminar els efectes de la paràlisi.

Pel que fa al llibre Hassba (que ja ha acumulat prou punts d'experiència per pujar de nivell 👏) va descobrir que estava enverinat, per tnat suposava un perill passar les pàgines tocant-lo, però això no va impedir que Flynn comencés a fullejar-lo amb l'ajuda de la seva espasa mentres la resta del grup descansava.

Qué passarà a la propera sessió?

Com s'acostuma a dir:

Continuarà...


Els elements gràfics que acompanyen aquesta entrada i que no han sigut acreditats están creats a partir d'elements de


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario