Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

sábado, 14 de julio de 2018

Mecenatge de Sturm und Drang



Tal i com ja vaig fer ara a uns dies a Google+ i a Twitter avui us parlaré del mecenatge de Sturm und Drang, el nou joc del Grupo Creativo La Marca del Este ambientat en l'univers de Walküre i que aquest cop es centra en els fets ocorreguts durant la Segona Guerra Mundial.

Si desitgeu saber més sobre Walküre us podeu descarregar el pdf del manual bàsic de forma gratuita.

Per poder escriure aquest article he tingut accés a un esborrany previ de continguts que el Grupo Creativo La Marca del Este ha tingut l'amabilitat de proporcionar-me.


Sturm und Drang es presentará en una caixa amb els següents continguts:
  • Llibre de campanya (400 planes).
  • Manual de regles de CdB Engine (130 planes).
  • Manual de regles per jugar a l'ambientació usant el joc Savage Worlds (32 planes).
  • Tres mapes a mida A1 amb els fronts de batalla a Europa i Àsia i la ciutat de Berlín al 1944.
  • L'aventura Ucieczka z Sobiboru (Escapada de Sobibor) (32 planes).

El llibre de campanya i les regles del joc CdB Engine (creat per Zonk PJ) s'ofereixen sota una llicència CC BY-SA, per tant es possible crear material derivat fins i tot de manera comercial, fet que també faria fàcil que s'uses tot el material recopilat al llibre de campanya com a base per a crear materials didàctics per a classes d'història.


Pel que fa a l'altre reglament que estará disponible a la caixa, Savage Worlds ha sigut creat per Pinacle Entertainment Group i està publicat a Espanya per HT Publishers.

Dins del llibre de campanya s'oferirà una completa cronologia que comprén des de 1933 fins a 1944 adaptant els fets històrics del món real a els d'aquesta ucronia (si voleu saber més sobre les ucroníes podeu consultar aquests dos articles de Wikipedia: Ucronia i Historia contrafactual).


I ja que us parlo d'ucronies també us pot interessar saber més sobre algunes que son semblants a les que planteja Walküre: Les novel·les Patria de Robert Harris i El Hombre en el castillo de Phillip K. Dick.


Pel que fa al tipus d'aventures que serà possible crear mitjançant la caixa de Sturm und Drang podeu pensar en la saga de videojocs Wolfenstein (quelcom fácil usant les regles de Savage Worlds) o centrar-vos en aventures més properes als fets reals, fet que ens portaria a la saga de Call of Duty i a pel·lícules i sèries de televisió com Stalingrado, Un Puente Lejano, Salvar al soldado Ryan, Band of Brothers o The Pacific sense oblidar clàssics com Los Cañones de Navarone o El Tren.


Evidentment també us será de gran utilitat saber més sobre l'època, per tant us recomano consultar la Wikipedia per començar: Categoria:Segona Guerra Mundial.

Ray Flying Legends 2005-1.jpg per Franck Cabrol (CC BY-SA 3.0)

Marcia nel fango.jpg (Public Domain)

MG42 Munster.JPG (CC BY-SA 3.0)

A més a més de la cronologia el llibre de campanya també oferirá un extens tractat enciclopèdic sobre vehicles i armament de la contesa junt amb un gran nombre de fotos històriques inèdites a color, mapes i gràfics, per tant será possible trobar informació, per exemple, sobre avions com el Supermarine Spitfire, vehicles blindats com el T-34 soviètic o l'ametralladora alemana MG 42 per posar uns pocs exemples.

Ja us he parlat tant dels manuals de regles com del llibre de campanya, per tant ha arribat el moment de parlar de les aventures que inclourá la capsa del joc.


Sobibór extermination camp (05).JPG per Azymut (Rafał M. Socha) (CC BY-SA 4.0)

La primera aventura és Ucieczka z Sobiboru (Escape de Sobibor), basada en la fuga d'aquest camp d'extermini que va tenir lloc el 14 d'octubre de 1943.

En el cas que es pugui finançar el joc i s'asoleixi l'objectiu de tenir els dos llibres de regles en color (es a dir, que s'arribi a aconseguir l'objectiu dels 24.000 €) s'obrirá el camí per aconseguir més aventures.


La primera será Objective: Burma!, protagonitzada pel Destacament 101 de la OSS (que será possible a l'asolir l'objectiu de 25.500 €).


La segona será Les Marguerites Fleuriront ce Soir, que té com a protagonista a la resistència francesa (que será possible a l'asolir l'objectiu 27.000 €).



Si tot surt be i el projecte té éxit més endavant es publicaran noves aventures: Địa đạo Củ Chi (Los Túnels de Cu-Chi), Цинк (Zenc) i Katanga 235 així com altres títols (us aconsello que consulteu el blog del mecenatge).

Per acabar us demano que si el que haveu vist us ha semblat interessant doneu suport en aquest projecte i li doneu difusió, els mecenatges del Grupo Creativo La Marca del Este sempre han sigut un èxit i sempre han donat lloc a productes excel·lents.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario