Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

lunes, 4 de febrero de 2019

Caixa Negra: La Llamada de los dioses - Sessió 29

Amb aquesta entrada continuo amb el diari de campanya de La Llamada de los dioses que estic arbitrant per al meu grup de joc habitual de La Cofradía del rol, per llegir les sessions de campanya anteriors podeu seguir aquests enllaços: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 #19 #20 #21 #22 #23 #24 #25 #26 #27 #28

Sword by pngimg.com (CC BY-NC 4.0)

Com sempre recordar-vos que es probable que us trobeu spoilers, per tant si estéu jugant la campanya o aneu a fer-ho es probable que no volgueu llegir més enllà d'aquest punt (o sí, ves a saber).

Per redactar la crònica d'aquesta sessió de joc vaig comptar amb l'ajuda d'Amaia, que va exercir de cronista assistent durant el seu desenvolupament.

Just al final de la sessió anterior el grup havia aconseguit vencer al gegant que había saltat l'esquerda que dividia en dos la cova on es trobaven, després de registrar el cadàver (i aconseguir el seu 💰 tresor per aconseguir més punts d'experiència) es van interessar per l'esquerda i a l'observar-ne el fons es van fixar en quelcom que els va cridar poderosament l'atenció, ja que aparentment suspeses a l'aire podien veure armadures, espases i monedes que refulgien a la foscor...

Encuriosits per tan estrany fenòmen van decidir investigar-lo més detingudament i per això van lligar una corda a una pedra i van decidir baixar-la lentament fins a l'alçada dels objectes suspesos a l'aire... Quina va ser la seva sorpresa quan la pedra no va baixar més i semblava que s'havía quedat encallada ja que els costava pujar-la 😏.

El grup va deixar la resolució del misteri per més endavant i es va disposar a atravessar l'esquerda per investigar la cova per on havia aparegut el gegant, per aconseguir-ho era necessari saltar per sobre de l'abisme usant la corda que penjava del sostre i els dos voluntaris, Flynn i Luna, van decidir que es lligarien una de les cordes que duien a la cintura com a mesura de seguretat (en cas de que fallesin el salt confiaven que els seus companys podrien pujar-los abans d'entrar en contacte amb el que fos que hi havía allá baix).

Luna va retrocedir uns pasos per agafar embranzida... i va aconseguir saltar a l'igual que Flynn després d'ella. a l'entrar a la cova van verure que, tal i com suposaven, es tractava del cau del gegant i que deixant apart un llit de mida gegant (valgui la redundància) també van trobar un cofre, fet que els va suposar descobrir el tresor del gegant (💰 més punts d'experiència!) i un estrany elm que van decidir investigar quan haguessin saltat l'esquerda un altre cop.

Cub gelatinós:
Ice by pngimg.com
Skeleton by pngimg.com
Sword by pngimg.com
Viking helmet by pngimg.com
(CC BY-NC 4.0)

El primer dels personatges en efectuar el salt va ser Luna... però la corda es va tallar i va caure a l'abisme 😯 aconseguint amb prou feines agafar-se a un sortint. Els seus companys van haver d'ajudar-la a pujar, però no va acabar tot plegat aquí, ja que Luna va descobrir que l'estrany fenòmen de l'abisme era en realitat un cub gelatinós que havia quedat deformat al veure's atrapat a l'escletxa... i que estava pujant lentament per arribar on eren i atacar-los!

En aquell moment Belacqua va recordar que els cubs gelatinosos eren especialment vulnerables al foc, per tant no va dubtar ni un instant a usar el seu encanteri d'Esfera Flamenjant 🔥 i Hassba li va llançar un flascó d'oli que de seguida es va encendre (com veieu el foc segueis sent uan constant al grup 😏), Flynn es va posar a cantar a la Gloria de Valion per augmentar les possibilitats d'èxit dels atacs dels seus companys i entre tots van aconseguir acabar amb el monstre.

Sutton Hoo Warriors Helmet Recreation by Robert Roy(CC BY-SA 1.0)

Després d'aquest intens encontre Flynn, ajudat pels seus companys, va empenyer el llit del gegant per usar-lo com a pont per passar per sobre de l'abisme i el grup es va reunir de nou per seguir endavant no sense abans estudiar l'elm que acabaven d'obtindre, no fos que estigués maleit o tingués un altre problema similar. Alanna el va mirar fixament intentant Detectar el Mal però va resultar que estava net, per tant Belacqua va usar els seus coneixements sobre la magia i el sobrenatural per descobrir que de fet era un Elm de Visió: un artefacte màgic que permetia a qui el portés veure a la foscor com si fos un elf o un nan, quelcom que podia ser útil en determinades circumstàncies, per tant el grup va decidir que Hassba el portés a partir d'aquell moment.

Els personatges van seguir explorant els túnels i finalment van arribar a una altra cova en la que un gran grup d'orcs i un ogre celebraven sorollosament la mort d'un grup d'humans (potser eren els homes decapitats que havíen trobat a la sessió anterior?). Usant les túniques dels sacerdots de Penombra que havien aconseguit anteriorment Hassba i Belacqua es van unir a la celebració per situar-se en posicions adequades per per sorprendre'ls i atacar, de fet Hassba es va acabant situant a l'esquena de l'ogre aprofitant la seva capacitat per atacar per l'esquena... fallant la tirada 😯, sort que l'encanteri Dormir de Belacqua va tenir més èxit, ja que va aconseguir que la majoria del orcs caiguessin als braços del déu de la son, quedant desperts només dos d'ells i l'ogre que de segiuda es van preparar per atacar als intrusos que havien viengut a interrompre la festa.

El combat que va seguir a continuació va ser quelcom confús i no tots els personatges van aconseguir unes tirades de combat amb èxit, peró finalment van aconseguir imposar-se als seus enemics i fer-se amb un respectable botí, que a més a més del botí en or 💰 que posseïen (més experiència!) també van obtenir... una espasa +1!

Drombeg Stone Circle by Nigel Cox(CC BY-SA 2.0)

Després de curar-se les ferides del combat van continuar endavant dirigint-se cap a una altra cova on no paraven ds sentir-se crits de furia i emprenyamenta, al mirar cap a dins van poder veure un cercle de pinacles de pedra amb un foc al mig i un clergue de Penombra, segurament d'alt rang donat l'ull sagnant que adornava la seva túnica, que intentava contenir la furia i la preocupació de l'ogre, els kobolds, els orcs i els hobgoblins allí reunits que es queixaven de la presència d'un grup de paladins que s'havíen infiltrat al complexe subterrani i delmaven les seves files sense que semblés possible resistir els seus atacs (evidentment els personatges havien causat un gran nombre de baixes entre les hosts de Penombra i començava a estendres el pànic en el seu si).




Els personatges van decidir parar una trampa als allí reunits, per tant Hassba, disfressat amb una de les túniques dels clergues, va intentar convencer-los per a que sortissin explicant-los que es necessitava la seva presència per contenir un atac dels paladins, quan abandonessin la cova la resta del grup els hi pararia una emboscada. Un plantejament interessant i que va ser exitós tot i que no precisament per l'actuació de Hassba (ja que va fallar la tirada d'Actuar per convencer-los 😂), per tant la host allí reunida es va posar a perseguir-lo pels túnels manada pel clergue de Penombra que comminaba a les seves tropes a agafar de manera immediata l'intrís, cosa que va donar l'oportunitat al grup d'atacar-los per l'esquena.

Després de sortir victoriosos del combat van inspeccionar els cadàvers dels seis enemics (💰més punts d'experiència per botí!) i Belacqua es va apropiar de la túnica de l'ull sagnant, pensant que segur que podria ser-li d'utilitat en el futur.

Qué passarà a la propera sessió?

Com s'acostuma a dir:

Continuarà...


Els elements gràfics que acompanyen aquesta entrada i que no han sigut acreditats están creats a partir d'elements de


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario