Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

martes, 5 de marzo de 2019

Caixa Negra: La Llamada de los dioses - Sessió 32

Amb aquesta entrada continuo amb el diari de campanya de La Llamada de los dioses que estic arbitrant per al meu grup de joc habitual de La Cofradía del rol, per llegir les sessions de campanya anteriors podeu seguir aquests enllaços: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 #19 #20 #21 #22 #23 #24 #25 #26 #27 #28 #29 #30 #31

The Crystal Ball by John Williams Waterhouse (Public Domain)

Com sempre recordar-vos que es probable que us trobeu spoilers, per tant si estéu jugant la campanya o aneu a fer-ho es probable que no volgueu llegir més enllà d'aquest punt (o sí, ves a saber).

Per redactar la crònica d'aquesta sessió de joc vaig comptar amb l'ajuda d'Amaia, que va exercir de cronista assistent durant el seu desenvolupament.

Després dels combats de la sessió anterior el grup va seguir explorant les coves que els hi quedaven per investigar i va arribar fins un llarg túnel en el que Alanna no va Detectar el Mal i que s'acabava en una paret d'on penjava un pesat cortinatge vermell disposat com si fos un teló. Quan s'hi van atansar van notar que la temperatura del lloc va començar a descendir bruscament ❄ i que el fred començava a invadir els seus cossos.

Tement el pitjor van aaprtar una mica el cortinatge i van usar el petit mirall que duien per fer una ullada al seu interior, el que els va permetre veure una taula amb objectes a sobre...

Tarot cards by valentin_mtnezc (Pixabay license)


Voelent saber-ne més sobre els misteriosos objectes van acabar per passar a l'altre costat de la cortina i van veure que sobre la taula hi havia diversos canelobres, el fum dels quals envoltava l'habitació amb una boirina inquietant, una esfera de cristall 🔮 (Alanna la va tocar... i no va passar res) i un mocador amb dues baralles de cartes colocades cara avall que els van cridar poderosament l'atenció, ja que Belacqua va saber gràcies al seu coneixement arcà que les cartes podien tenir algún efecte en els personatges però clar, potser aquests efectes no fossin necessàriament bons (i Alanna va Detectar el Mal en algunes de les cartes...).



Intranquils pel que Alanna i Belacqua els hi explicaven el grup va intentar cremar les cartes 🔥 i usar l'encanteri Disipar Màgia en elles, però tots dos intents van acabar fracassant, per tant no es van arriscar a manipular el que semblava que eren uns objectes màgics summament poderosos. Amb molt de compte van embolicar les cartes en el mocador per després posar-les junt amb l'esfera de cristall dins de la bossa de Mary Poppins 👜 i després van decidir abandonar la sala... tot i que potser això no fos tan fàcil, ja que just quan es disposaven a sortir pel túnel per el que havien entrat es va activar un mecanisme que va alliberar una trampa mortal: 6 pèndols acabats en esmolades dalles que recorrien amb una alarmant rapidesa tota l'amplada del túnel, segur que si tocaven algún dels personatges podien acabar fent-los molt de mal 💀 ...

Veient que s'havien ficat en una trampa de la que semblava impossible sortir van començar a pensar en possibles maneres de sortir de l'atzucac i va ser en aquest moment quan Hassba va aconseguir comprendre 💡 com funcionava el sistema de pèndols, cosa que els donava la possibilitat d'intentar desactivar-los o desmontar-los, ja que semblava que era impossible aturar-los arrán de terra (van intentar bloquejar una de les dalles amb l'esfera de cristall i aquesta es va trencar, van provar a veure si les carets podien tenir algún efecte sobre les ganivetes posant les baralles al terra, però només van aconseguir que s'escampessin sense sofrir cap mena de mal).

Amb la informació que Hassba havia pogut esbrinar la resta de personatges va arribar a la conclusió que hi havía la possibilitat de descalçar els pènduls del seu ancoratge al sostre o de destruir-lo, per tant Belacqua va llençar el seu encanteri Levitar per elevar-se fins al sostre del túnel i així poder llançar la seva Esfera Flamejant sobre els ancoratges del primer i el segón pèncul, fent que aquests caiguessin al terra, i afectant l'ancoratge del tercer que va acabar caient gràcies a un tret encertat amb l'arc de Flynn (una bona tirada d'atac amb resultat crític! 👍).

Animats pels bons resultats de la seva planificació van decidir intentar bloquejar el quart pèndol amb l'eix d'un dels pèndols que havia caigut i que van aixecar a força de braços (la paladí Alanna es realment el “tanc” del grup i disposa d'una gran força, per tant ho va aconseguir amb l'ajut de la resta dels personatges) per finalment descalçar-lo, tot i que no van aconseguir apartar-se a temps i els hi va caure a sobre ferint lleument a Hassba i a Alanna.

Veient que seria millor descansar per recuperar forces i curar-se van decidir parar i deixar els dos pèndols que restaven per a l'endemà.

Durant la nit tots els membres del grup van experimentar un somni inquietant en el que van reviure les moments previs al seu combat amb els elfs foscs i els clergues de la sessió anterior i van recordar a la vegada algunes de les paraules de la conversa:

“... el trident ja brilla sobre el sepulcre, mi senyor...”
“... en unes poques jornades tot estarà disposat...”
“... ara ningú s'oposarà a la voluntat de Penombra”


Kobold by siloru (CC BY-NC-ND 3.0)


Al despertar-se de cop tots els personatges es van donar compte que havien experimentat el mateix malson i va crèixer en ells la necessitat de donar-se pressa, ja que semblava que el temps se'ls hi estava esgotant, però van tenir que deixar aquests negres pensaments per més endavant ja que havien sigut descoberts: un kobold a l'altre extrem del túnel, ems enllà de les dalles havia xisclat amb estridència al veure que la trampa s'havia activat i havía paregut un grup d'uns altres 4 kobolds que miraven enfurismats als intrusos mentre decidien que fer.

Evidentment els kobolds sabien que era extremadament perillós intentar passar a través de les dalles, per tant no ho van ni intentar, tot i que els personatges no els hi van deixar molt de temps per pensar ja que van començar a llançarlos fletxes aconseguint acabar amb tres d'ells mentre la resta fugia espantada.

Després de fer fugir els kobolds els personatges es van afanyar a desmontar els pèndols que faltaven i es van disposar a seguir a les criatures, no sense abans recollir amb la màxima cura possible les misterioses cartes (de las que era impossible veure cap imatge que permetés endevinar els seves característiques o possibles efectes donat que totes sempre apareixien difoses o amb detalls contradictoris).

Seguint el rastre que els kobolds havien deixat darrera seu finalment van aconseguir atrapar-los i van descobrir que s'havien endinsat en un cau d'aquestes criatures, interrompent el que semblava ser festí i obligant-los a atrinxerar-se per resistir els seus atacs, cosa que els hi va resultar impossible donat que els personatges jugadors van posar tot el seu esforç en vencer-los, usant Belacqua el seu encanteri Confondre per a que un gran nombre de kobolds no els ataquessin i els seus companys van poder acabar fàcilment amb ells (van aconseguir a més a més el seu tresor 💰 i més experiència).



A mida que s'endinsaven cap a l'interior del cau kobold es van seguir enfrontant amb èxit a un major nombre d'aquestes criatures (siguent fins i tot alguens d'aquestes part de la èlit d'aquesta raça), llevat que no tot va ser tan fàcil per a Hassba, ja que en els combats... va treure 4 pífies seguides 😟 a les seves tirades d'atac, per tant es va infligir a si mateix uns quants talls (vaja, feia temps que no veia una cosa així).

Finalment van arribar a una sala en la que un gran contingent de kobolds estava protegint el que semblava la reina de la seva tribu, que va resultar ser una maga de gran poder que va aconseguir resistir l'estrany fenòmen que s'ha estat produint des de fa varies sessions (ja ho sabeu, enemics caient morts o ferits amb les oides i els ulls sagnant) i l'encanteri Dormir de Belacqua, tot i que finalment la maga semielfa va aconseguir abatre la reina gràcies a una fletxa encertada del seu arc i l'ajuda de Luna, que va preparar el camí amb una atac amb resultat crític 👍.

Després d'acabar la batussa i parar un moment per guarir-se les ferides es van disposar a seguir endavant amb l'exploració del niu dels kobolds, no sense abans recuperar la vara màgica de la reina kobold, que Belacqua va reclamar com a premi per la seva proesa.

Qué passarà a la propera sessió?

Com s'acostuma a dir:

Continuarà...


Els elements gràfics que acompanyen aquesta entrada i que no han sigut acreditats están creats a partir d'elements de


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario