Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

lunes, 4 de marzo de 2019

Caixa Negra: La Llamada de los dioses - Sessió 31

Amb aquesta entrada continuo amb el diari de campanya de La Llamada de los dioses que estic arbitrant per al meu grup de joc habitual de La Cofradía del rol, per llegir les sessions de campanya anteriors podeu seguir aquests enllaços: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 #19 #20 #21 #22 #23 #24 #25 #26 #27 #28 #29 #30

The underground lake at Sterkfontein Caves per flowcomm (CC BY 2.0)

Com sempre recordar-vos que es probable que us trobeu spoilers, per tant si estéu jugant la campanya o aneu a fer-ho es probable que no volgueu llegir més enllà d'aquest punt (o sí, ves a saber).

Per redactar la crònica d'aquesta sessió de joc vaig comptar amb l'ajuda d'Alex, que va exercir de cronistes assistents durant el seu desenvolupament.

Els personatges van continuar investigant els túnels del refugi subterrani dels malvat seguidors del déu fosc Penombra i van arribar finalment fins a una cova amb un llac al bell mig envoltat en una boira que junt amb la foscor regnant dificultava la visió del seu interior.

Mentre decidien que fer van sentir l'eco d'una veu femenina que resonava a la cova i que els animava a endinsar-se al llac... Quelcom que evidentment no van fer ja que la paladí Alanna havia detectat que la criatura que els cridava era de natura caòtica, així que el grup va decidir fer marrada i van arribar fins a una altra cova on van trobar 3 làpides amb els noms Euthore, Eugentum i Euklice gravats.

DnD Mummy by LadyofHats (colors meus) (CC0 1.0)

El grup evidentement va sospitar que malvades criatures no-mortes podien estar enterrades a les tombes que tenien davant i que s'alçarien per atacar-los quan aixequessin les làpides (com així va ser), però el clergue Flynn va poder expulsar a les mòmies de seguida sense que aquestes tinguessin la oportunitat d'actuar (amb la consegüent guany de tresor 💰 i objectes que van acabar dins de la bossa de Mary Poppins 👜).

Harpy by NathanParkArt (CC BY-NC-ND 3.0)

Després de destruir a les mòmies van tornar sobre les seves passes i van tornar cap a la cova del llac subterrani i, després d'observar les seves fosques aigües, no es van atrevir a endinsar-s'hi. Va ser en aquell moment quan van descobrir a una noia nua de gran bellesa 😳 que semblava flotar amb gracilitat sobre l'aigua i que amb la seva veu va aconseguir deixar embruixats Flynn i Alanna impedint-los actuar. Llavors la noia es va descobrir com la criatura que era realment: una arpia que es va abalançar ràpidament sobre Luna amb intencions gens afalagadores, pero que la semielfa va aconseguir abatre ràpidament. Després de vencer a la criatura i descobrir que la criatura habia caminat sobre l'aigua gràcies a un anell màgic (que el grup va adjudicar a Alanna) també es van donar compte que el llac podria haver sigut una trampa mortal si s'hi haguessin endinsat, ja que ben aviat van poder veure l'estela que deixava una criatura semblant a una gran serp mentre solcava les seves aigües.

El grup (amb l'ajuda del mapa del complexe subterrani que havien descobert en sessions anteriors) s'encaminava cap a les coves properes que encara no havien investigat i va acabar trobant uns quants nius coberts de teranyines que no van suposar cap problema per ells tot i que van ser atacats per aranyes i taràntules.

SPINE FINGERS per AustenMengler (CC BY-NC-ND 3.0)

Van continuar endavant per investigar un pont de pedra sobre un abisme de lava ardent i van descobrir en un dels seus extrems un amàs de cadàvers que, al aproximar-se, va adquirir vida i es va descobrir que era el seu guardià: un golem de carn que va començar a aproximar-se cap a ells, amb les seves moltes boques cridant i els seus ulls embogits mirant-los fixament 😱 mentre es disposava a atacar-los brandant un parell de maces, tot i que no va acabar amb ells i el grup va aconseguir fer-se amb la victòria (i no, un golem de carn no es una criatura no-morta com va suposar algún dels jugadors).

=Comm=San per EllirhShaan (CC BY-NC-ND 3.0)

Després d'aquest encontre una mica fastigós els personatges van continuar la seva exploració i van arribar fins la entrada d'una cova tancada amb una porta. EL marc d'aquesta porta estava adornat amb motius tallats a la roca on s'enaltia a Penombra i a dins de la cova es podia sentir el só de veus conversant... Que ben aviat es va aturar quan es va obrir la porta i va aparèixer un elf fosc (no, no és l'arxienemic del grup) que segurament els havía sentit mentre intentaven captar el que passava a l'altre costat de la porta.

En el combat que es va establir a continuació el bandol enemic va comptar amb la presència d'un altre elf fosc i dos clergues de Penombra que immediatament va intentar atacar als personatges amb sengles encanteris de Provocar Por (i van fallar), podent fer poc contra els encertats cops d'Alanna i la bola de foc 🔥 que la maga semielfa Belacqua va fer rodar pel terra contra ells, cosa que va ajudar als seus companys Luna i Hassba l'assassí.

Quan un cop acabat el combat el grup va entrar a la cova (Flynn va obrir la porta d'una patada confiant en que no s'activaria cap trampa) i van veure una estança decorada amb vistosos tapiços i, a més a més del tresor 💰 dels seus derrotats enemics, 2 pocions per curar ferides crítiques i una altra per treure la paràlisis que segur que els hi serien d'utilitat en el futur.

Van decidir descansar a l'estança i van barrar la porta establint torns de guardia per evitar ser sorpresos per qualsevol patrulla que decidís nspeccionar la zona, cosa que succeir a l'últim torn quan va fer la seva aparició una patrulla de 4 orcs a la que van derrotar immediatament (més tresor 💰 i experiència).

Legend Hand of God concept art - orc by Fantasy Art (CC BY-NC-ND 2.0)
Un cop descansats van seguir explorant els túnels i les cavernes, descobrint en una d'elles el que semblava un gran nombre de gorgs que inundaven d'aigua la caverna i en la que van detectar el que semblava que era una espècie d'ameba gegant (a la que van decidir no molestar).

Van seguir la seva marxa fins arribar finalment a una altra cova en la que es concentrava un ogre i un gran nombre d'orcs en el que semblava un post de guardia (segurametn era el lloc d'on venia la patrulla d'orcs amb la que havien trobat anteriorment), per tant van decidir enfrontar-s'hi de manera immediata en un combat en el que van tornar a ser vencedors (sobre tot perque va tornar a passar quelcom que ja s'havía esdevingut altres vegades: a part dels seus adversaris els hi va començar a sagnar els ulls i el nas...).

Després del combat i d'haver-se apoderat del tresor 💰 dels seus enemics caiguts el recompte d'esperiència va confirmar la 🎉 pujada de nivell 🎉 de la paladí Alanna.

Qué passarà a la propera sessió?

Com s'acostuma a dir:

Continuarà...


Els elements gràfics que acompanyen aquesta entrada i que no han sigut acreditats están creats a partir d'elements de


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario