Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

martes, 9 de abril de 2019

Caixa Negra: La Llamada de los dioses - Sessió 33

Amb aquesta entrada continuo amb el diari de campanya de La Llamada de los dioses que estic arbitrant per al meu grup de joc habitual de La Cofradía del rol, per llegir les sessions de campanya anteriors podeu seguir aquests enllaços: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 #19 #20 #21 #22 #23 #24 #25 #26 #27 #28 #29 #30 #31 #32

Cartas de Tarot per Glegle a Pixabay (Pixabay license)

Com sempre recordar-vos que es probable que us trobeu spoilers, per tant si estéu jugant la campanya o aneu a fer-ho es probable que no volgueu llegir més enllà d'aquest punt (o sí, ves a saber).

Per redactar la crònica d'aquesta sessió de joc vaig comptar amb l'ajuda d'Amaia, que va exercir de cronista assistent durant el seu desenvolupament.

Horc Tutor Trainer (CC BY-SA 3.0)

Després d'haver derrotat a la reina kobold a la sessió anterior el grup va seguir endavant amb l'exploració de les coves del cau i va acabar trobant una altra sala plena de kobolds i un orc que els estava entrenant per a la guerra. El combat que es va produir a continuació no va suposar un gran esforç per als personatges jugadors ja que Belacqua, la maga semi-elfa, va usar el seu encanteri Dormir per neutralitzar un gran nombre d'aquelles sargantanes humanoides i Hassba, l'assassí, va aconseguir acabar ràpidament amb l'instructor orc fent fugir als pocs kobolds que encara no havien caigut als braços de Morfeu.

Després d'apoderar-se del tresor 💰 de les criaturres (ja se sap, que això es experiència que els ajudará a pujar de nivell) es van posar a seguir als que havien fugit per atrapar-los a una caverna en la que s'havíen reunit amb una munió dels eus congèneres. El combat es presentava perillós donat el gran nombre d'enemics, tot i que no ho va ser tant donat que un gran grup d'ells van caure fulminat (vaja, això ja havía passat altres vegades 😉) i la resta no va tenir cap oportunitat davant l'atac dels personatges jugadors.

Satisfets per com s'estava desenvolupant l'exploració (que realment no era tan difícil, al cap i a la fí son kobolds i no es que tinguin moltes oportunitats de derrotar al grup) van seguir endavant per investigar una altra caverna i... oh sorpresa: Hassba va activar una alarma (una campaneta 🔔 unida a un cable) que de seguida va alertar el contingent kobold allí disposat i que se'ls va llançar a sobre per venjar els seus cmarades caiguts, quelcom que no van aconseguir gràcies a l'encanteri Dormir de Belacqua, l'encanteri Llum del clergue Flynn (que va usar per encegar a unes quantes criatures) i els atacs de la resta del grup (tot i que Hassba no va ser especialment brillant, ja que es va acoltellar a ell mateix al treure una pifia a la tirada d'atac).

Xorn pdr Mike Burns (Usado sota criteri fair use)

Després del corresponent saqueig del tresor kobold (més augment d'experiència 💰) van seguir endavant i van explorar una altra cova adjacent on van topar-se de cara amb un monstre bastant més perillós que els kobolds amb qui s'havien enfrontat fins aquell moment, ja que una quadrilla d'aquestes criatures estava usant un xorn (un monstre de 3 braços i una boca enorme que s'alimenta de roques) per ampliar el sistema de coves del seu cau. En l'enforntament que es va produir a continuació Belacqua es va haver d'esforçar amb la seva Esfera Flamejant 🔥 per contenir el xorn, que s'havía alliberat dels seus grillons i atacava indiscriminadament a qualsevol que se li posés a l'abast, mentre Flynn usava el seu encanteri de Llum per cegar als kobolds per després Cantar a la Gloria de Valion i donar suport als seus companys, fet que li va permetre a Hassba derrotar el xorn.

Havent acabat amb l'amenaça que suposava el menja-pedres i els sesu carcellers kobolds el grup va decidir alleugerir-los del seu tresor💰 (més experiència!) i para a descansar, fet que esl va dur a tractar un tema del que venien parlant des de que van descobrir les baralles de cartes màgiques a la sessió #32: gosaven a temptar la sort i treien una carta a veure qué es el que passaria?

Cartas de Tarot per Glegle a Pixabay (Pixabay license)

Després de parlar-ho durant una estona Alex (el jugador que porta en Flynn) se la va jugar a una tirada de 1d6, si treia un resultat parell s'atreviria a treure una de les cartes... Y així va ser, per tant abans d'intentar-ho Flynn es va treure les seves armes i va deixar la bossa de Mary Poppins 👜 a un costat per disposar-se a tal gesta... aconseguint que a partir d'aleshores el sue personatge pogués Levitar! (sí, com a l'encanteri del mateix nom). Animat pel resultat Flynn va treure una segona carta i la seva Intel·ligència va augmentar en 1 punt! (i per tant la seva reserva de punts de màgia per encanteris també va augmentar).

Veient les avantatges que havia obtingut Alex per al seu personatge Ero (el jugador que porta a Hassba) i Amaia (la jugadora que porta a Belacqua) també es van decidir a intentar-ho traient dues cartes cadascun i van obtenir els següents resultats:
  • Hassba va acabar perdent 1 punt de Destresa i guanyant 1 punt d'Intel·ligència
  • Belacqua va canviar de sexe passant a ser un personatge masculí i... va guanyar 1 nivell de personatge! 👏🎉 (passant de nivell 7 a 8, que entre altres coses significa que en el seu cas guanya nous encanteris, per tant des d'ara el persoantge també pot llançar Teranyina i Tempesta de Gel)

Textura glaçades per axonite (Pixabay license)

Després d'aquesta petita distracció amb resultats tan inesperats per als jugadors el grup va seguir endavant i va començar a aprofitar els canvies que havien experimentat, fet que es va manifestar amb l'oportunitat que va tenir Belacqua d'usar el seu renovat aspecte masculí per convencer a uns kobolds mitjançant la túnica de sacerdot de Penombra (aconseguida en sessions anteriors) i unes oportuens tirades amb èxit de Diplomàcia que estava duent a terme una inspecció i obligar-los a donar-li tot el seu tresor (vaja, per una vegada aconsegueixen experiència sense necessitar d'usar la violència). A més a més també va usar el seu nou encanteri de Tempesta de Gel per glaçar uns fongs d'aspecte lleig d'una caverna propera i evitar que aquest poguessin afectar al grup.

Consultant el mapa del complexe subterrani que havien aconseguit en sessions anteriors el grup va veure que només els hi quedaven dues cavernes que encara no havien explorat, per tant es van disposar a endinsar-s'hi i veure que es el que hi ahvia a dins abans d'anar cap al nivell inferior.

Concept-art per a Sintel per David Revoy / Blender Foundation (CC BY 3.0)

A la primera es van enfrontar a un draco que va atacar al grup i que podria haver causat grans danys (que a més a més Hassba tragués una altra pifia en un atac i acabés colpejant a Alanna no va ajudar gaire), per sort Belacqua va usar durant el combat el seu Projectil Màgic i va poder acaabr amb la criatura.

Throne of a genie, Nguyễn period (Domini públic)

A la segona van trobar un tron bellament decorat en el que hi havia una inscripció dedicada a Persigod II El Nebulós... Sospitant que es podria tractar d'una trampa Flynn va començar a pensar quan estudiava al monastir i va recordar que el tal Persigod II no era cap monarca, tractant-se en ralitat d'un mag (es a dir, que va passar la seva tirada d'Història de maenra satisfactòria), a més a més també van descobrir que al sostre de la caverna, just a sobre del tron, hi havia una xemeneia foradada a la pedra que semblava contenir algún tipus d'objecte...

Aprofitant la seva nova capacitat per Levitar Flynn va agafar Hassba i el va pujar amb ell fins a la xemeneia per descobrir que els objectes que hi havia al seu interior esre estaques metàliques que sense cap mena de dubte formaven part d'algún tipus de trampa (van suposar que aquestes estaven preaprades per caure sobre qualsevol que s'assegués al tron), per tant Hassba va intentar trobar i desactivar el mecanisme que possiblement la posava en marxa, tot i que no va tenir èxit ja que no va trobar cap ressort.

Decidits a treure l'entrellat del funcionament de la trampa es van preaprar per qualsevol contingència, llançant Belacqua l'encanteri Teranyina per bloquejar les estaques metàliques i Flynn, amb una corda lligada al voltant de la cintura que sostenien Alanna i Hassba, deixant caure una cota de malles que havia tret de la bossa de Mary Poppins 👜, moment en el que immediatament es va veure propulsada cap amunt per empotrar-se a la xemeneia (si hagués sigut un persoantge jugador segurament hauria quedat greument ferit o hagués mort... 💀)

Havent acabat d'explorar aquest nivell el grup es va preaprar per descendir cap al nivell inferior.

Qué passarà a la propera sessió?

Com s'acostuma a dir:

Continuarà...


Els elements gràfics que acompanyen aquesta entrada i que no han sigut acreditats están creats a partir d'elements de


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario