Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

jueves, 23 de abril de 2020

Y otro año más | I un altre any més | And another year more


Castellano: Este mes el blog cumple años una vez más, aunque no esperaba que todos nos encontraríamos con una situación como la que estamos viviendo ahora con la pandemia del COVID-19.

Durante las últimas semanas han aparecido varias iniciativas para ayudar a sobrellevar la situación que he estado recopilando en este hilo de mi cuenta de Twitter y al final de esta entrada también os he añadido algunos enlaces a sitios web con contenido de rol que os pueden interesar.

Espero que todos vosotros y vuestros allegados os encontréis bien y que podáis disfrutar de esta Diada de Sant Jordi, el día de los enamorados, el libro y la rosa de la mejor manera posible.

Català: Aquest mes el blog fa anys un altre cop, tot i que no esperava que ens trobaríem tots plegats en una situació com la que estem vivint amb la pandèmia del COVID-19.

Durant les últimes setmanes han aparegut diverses iniciatives per ajudar a suportar la situació que he estat recopilant en aquest fil del meu compte de Twitter i al final d’aquesta entrada també us he afegit alguns enllaços a llocs web amb contingut de rol que també us pot interessar.

Desitjo que tots vosaltres i les vostres persones afins us trobeu bé i que pugueu gaudir d’aquesta Diada de Sant Jordi, el dia dels enamorats, el llibre i la rosa de la millor manera possible.

English: This month the blog turns years again, although I didn’t expect all of us to be in a situation like we are living now due to COVID-19 pandemic

During the last weeks many initiatives to help to endure the situation have appeared, I have collected these in a thread in my Twitter account and at the end of this post I have also added some links to websites with role-playing content which you also may find interesting,

I hope that all of you and your close are well and that you can enjoy this Diada de Sant Jordi, the day of the lovers, the book and the rose the best way possible.












No hay comentarios:

Publicar un comentario