Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

domingo, 18 de octubre de 2020

De tornada

Hola, sé que el blog porta un temps aturat (la últiam entrada és de finals de juliol), però hi ha moments en els que l'esforç, sobre tot mental, per gestionar un blog trilingüe sent una sola persona la que està al comanament és realment important. Si a això se li afegeix tot el que està passant amb la pandèmia de la COVID-19 i veure certes actituds irresponsables, podeu donar per fet que el mesu estat d'ànim no és precisament alegre i la inspiració no està sent massa propicia (per sort, que jo sàpiga, ni jo ni cap dels membres de la meva familia, amics o persones properes està afectat per la pandèmia, sinó tot seria pitjor).


Però bé, havent-me desfogat una mica es qüestió de seguir endavant ja que “l'espectacle ha de continuar”, així que com si fos un cert hobbit a la recerca d'aventures em llanço amb l'entrada d'avui i us comento un parell de temes interessants i necessaris donats els temps que estem vivint:

Campanya Solidària Ayudar Jugando 2020


Com cada any l'associació Ayudar Jugando organitza la seva campanya per recaptar fons per a projectes solidaris per ajudar nens i adolescents en risc d'exclusió social, pero degut a la pandèmia s'han suspés les jornades que s'acostumen a celebrar anualment a les Cotxeres de Sants de Barcelona dedicades a aquest menester, en comptes d'això animen a col·laborar amb la seva associació organitzant esdeveniments durant aquest darrer trimestre de l'any (d'octubre a desembre) tal i com expliquen a la seva web.

Totes les persones o associacions interessades a col·laborar poden fer-ho a través d'aquesta pàgina, on poden inscriure les seves activitats solidàries o ajudar d'altres maneres.

La Marató 2020


Com cada any arrenca La Marató, organitzada per TV3, Catalunya Radio i la fundació La Marató de TV3, que des de 1992 s'ha dedicat a recaptar fons per a la investigació médica i a activitats de divulgació científica i concienciació social.

L'edició d'enguany, com tot el que està passant actualment, ha vingut marcada per la pandèmia de la COVID-19, per tant s'ha decidit que en comptes de dedicar-la a les malalties mentals (tema que s'ha traslladat a l'edició de 2021) es dedicarà a recaptar fons per a la investigació sobre aquesta malaltia i l'ajuda als afectats.


I de moment això es tot, us veig a la propera entrada (espero no trigar tant).

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

2 comentarios:

  1. No t'ho havia dit mai fins ara, però t'aplaudeixo per l'esforç de tenir un blog trilingüe. Ole, ole. 👏👏👏🙇

    ResponderEliminar