Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

jueves, 15 de diciembre de 2011

Un mes de desembre ple de noticies

Aquest mes de desembre ve ple de noticies força interessants, així que val més no perdre el temps i passar a comentar-les:

Ayudar Jugando 2011


La recaptació de Ayudar Jugando d’enguany ha sigut realment espectacular, ja que s’han recaptat

14141 €!


Felicitacions a Ayudar Jugando i a tots els que han participat col•laborant-t’hi.

La Caixa Blava d’Aventuras en La Marca del Este ja està arribant



Des d’aquest matí ja es troba disponible en preventa la Caixa Blava d’Aventuras en La Marca del Este, es pot fer la reserva a la web de la editorial Holocubierta i a la botiga online Tesoros de la Marca.









35ª Portada Lunar del Fanzine Rolero



El Fanzine Rolero inaugura la seva 35ª portada lunar el dia 15 i ens ofereix els continguts següents:



Aquest mes de saturnals no podiem faltar tenint en compte que toca repartir regals. El primer que anunciem es Sones de Ablaneda, una recopilació preparada per a servir de BSO i d’inspiració a les vostres partides de Ablaneda JdR, que us servirem tambè a Fanzine Rolero.

Però a tothom de Arcano XIII els hi agrada fer regals rolers. També us portem Tritones, un suplement de Guerrero, Pícaro y Mago que no es un joc desenvolupat per l’estudi, però si la seva traducció i edició en castellà amb una nova maquetació i art original.

Però la resta de redactors de Fanzine també es passen l’any lunar fent-nos el regal del seu treball, a les seccions habituals podem trobar:

A les ressenyes es tracta la versió espanyola de Dungeon Squad, La Pandilla de la Mazmorra, que va fer i distribuir Fian. Nine Worlds serà l’analitzat per Aquilifer i Kadath, un producte francès basat en els Mites es l’objectiu de Lucinder.

A Taller de Jocs, Alex Werden, que fa parella amb la primera ressenya mencionada, ens explica com usar la documentació històrica per a la fantasia o la ucronia, Kharma no només retorna amb la tira còmica, si no que ens aconsella com enfocar millor les regles de Wraith, El Olvido. Cronista ens explica en Redescubrint el Passat que es i per què de la història del moviment OSR d’on venen els retroclons i Carlos Plaza reprèn una clàssica secció de FR aconsellant-nos com rolejar el film El Nombre de la Rosa.

Tampoc no ens faltarà material per a jugar directament deixant apart Tritones. La Señal de Kon adapta el llibre del mateix nom per al sistema Cthulhu Dark, i Carlos ens ofereix un mòdul d’iniciació per a Shadow Hunters: Misterio en las Alcantarillas.

Un cop més desitgem que us agradi. Tenim els nostres dubtes respecte si hi hauran més FR perquè el món s’acabi el 2012, però us desitgem que, per si de cas, procureu divertir-vos aquestes festes com si així ho fos. Nosaltres ho farem.


Demonio Sonriente posa a la nostra disposició els arxius de Cacería de Bichos

Desprès d’haver dut a terme la venta dels manuals de Cacería de Bichos Zonk PJ posa a disposició pública com a descàrrega gratuïta les texts de tots dos llibres en diversos formats.

A mes a mes d’aquestes descarregues també us poden interessar altres descàrregues relacionades disponibles des de la seva web i els suplements no oficials dedicats a Star Trek (disponible des de el Fanzine Rolero) i a Aliens (disponible des del blog Outcasted Project).



Underdark Gazette es trasllada



I ja per acabar una nota de servei, el blog Underdark Gazette es trasllada a Dreams of Mythic Fantasy. L’antic blog tancarà les seves portes el 2 de gener de 2012, per tant, si el seguíeu us recomano que actualitzeu els vostres enllaços.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario