Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

miércoles, 17 de febrero de 2016

Manteniment | Febrer 2016

Manteniment

Estic duent a terme tasques de manteniment i actualització del blog, per tant veureu que algunes planes del menú de la part superior d'aquest han desaparegut per donar lloc a dues planes noves:

La pàgina de Descàrregues en la que ofereixo un llistat d'enllaços a totes les descàrregues (aventures, ajudes de joc, etc...) que he creat fins ara junt amb els enllaços a les entrades del blog en les que han aparegut per a que pogueu veure-les en el contexte en el que es van originar.

La pàgina de Vídeos en la que ofereixo tots els vídeos que he creat per introduïr algunes de les ressenyes o setmanes temàtiques que he vingut oferint en el blog.

També és bastant probable que en els propers díes dugui a terme altres canvis, per tant estigueu atents ;)

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario