Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

jueves, 18 de febrero de 2021

Recursos gràfics per a jocs de rol

Imatge de Free-Photos a Pixabay


A l'entrada d'avui us presentaré un conjunt de recursos gràfics que us poden ser molt útils per decorar les vostres aventures i mòduls, alguns han sigut alliberats com obres de domini públic (es pot fer amb elles el que es vulgui) i d'altres es troben disponibles sota la forma "paga el que vulguis" (PWYW), molts els he descobert gràcies al blog El Descanso del Escriba (no deixeu de visitar-lo ja que algunes entrades us poden interessar) i d'altres les he anat descobrint jo mateix.

A més a més del llistat que us ofereixo a continuació també us recordo que ja us vaig parlar de Dyson Logos (Web | Patreon) i Eneko Menica (Web | Patreon) a aquesta entrada dedicada al juego de rol online en temps de confinament degut a la pandèmia.

Stéphan Richard



L'il·lustrador Stéphan (Whoota) Richard ha posat a disposició de tothom i sota domini públic part de la seva obra i els seus tutorials després de sofrir una crisi personal.

Aquests continguts están disponibles com a descàrrega Torrent (enllaç 1 i enllaç 2) i com a descàrrega web a través de Archive.org.

He estat examinant part de les imatges oferides i són realment inspiradores, estic segur que us agradaran.

Sine Nomine Publishing


Kevin Crawford, autor famós per jocs com Stars Without Number (un joc de rol de ciencia ficció estil OSR i inspirat en Traveller) acostuma a alliberar versions gratuïtes dels seus jocs i a més a més també ofereix l'art d'aquests sota domini públic per poder usar-lo de manera gratuïta, el podreu trobar visitant DriveThruRPG (els dos últims packs només son visibles si estás identificat a la plataforma):
LPJ Design


LPJ Design ofereix a DriveThruRPG diversos continguts en el format "paga el que vulguis" (PWYW) que us poden interessar, com els portafolis que us enllaço a continuació:
Lestowitel


Lestowitel ofereix NPC Portraits Print and Play RPG amb un preu suggerit de $0.00.

1manstudio


1manstudio ofereix diversos dissenys, els següents es troben sota el format "paga el que vulguis" (PWYW) i amb un preu suggerit de $1.99:
Terry Herc


Terry Herc ofereix varies coses a DriveThruRPG, però de ben segur que el que us interessarà son les seves recopilacions d'il·lustracions arquitectòniques de domini públic ofertes sota el format "paga el que vulguis" (PWYW) amb un preu suggerit de $4.99:
Jog Brozin


Jog Brozin (DriveThruRPG | Patreon) ofereix, ente d'altres coses, els mapes de la ciutat de Zhongxin Chengshi a un preu suggerit de $4.99 (son ideals per si es necessita el planol d'una ciutat per ambientar les vostres aventures).

Forgotten Adventures


Forgotten Adventures ofereix tot tipus de recursos per a mpaes i tokens a DriveThruRPG, amb una part d'aquests sota la fórmula "paga el que vulguis" (PWYW) amb preus que van dels $1.99 als $5.49

Lunatic Design


Lunatic Design ofereix a DriveThruRPG un gran nombre de planols per a tot tipus d'aventures sota el format "paga el que vulguis" (PWYW) i a un preu suggerit de $4.99.

Axe Bane Games


Axe Bane Games ofereix a DriveThruRPG un gran nombre de recursos gràfics interessants i d'un estil molt Old School, els següents es troben sota la fórmula "paga el que vulguis" (PWYW) amb un preu suggerit de $0.00:

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:

Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario