Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

domingo, 16 de octubre de 2011

Jornades Juguem 2011

Els propers dies 29 i 30 d’octubre es celebrarà la quarta edició de les jornades Juguem al Pavelló Firal de Vilafranca del Penedès.

Cartell de les jornades Juguem 2011

Dins del programa previst per aquestes jornades hi haurà espais dedicats als jocs de taula i de cartes, els jocs de rol, els wargames, els videojocs i els jocs esportius on es important el treball en equip.

Quins secrets amaga la colònia?

Si us interessa tinc previst col·laborar amb les Juguem el proper dissabte 29 pel matí arbitrant La Colònia, un mòdul de creació pròpia per al joc Cacería de Bichos de Demonio Sonriente i pensat per a 3-6 jugadors.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario