Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

miércoles, 24 de agosto de 2022

Seres Artificiales: Golems

Golem de Philippe Semeria
Golem de Philippe Semeria (CC BY 3.0)

En esta (bastante atrasada) segunda entrega de la serie que dedico a los seres artificiales que aparecen en el folklore y los relatos de fantasía y ciencia ficción, así como los juegos de rol, os hablaré del golem.

Para leer la primera entrega de esta serie, dedicada a los homúnculos, podéis seguir este enlace.

Éssers Artificials: Golems

Golem de Philippe Semeria
Golem de Philippe Semeria (CC BY 3.0)

En aquest (força endarrerit) segon lliurament de la sèrie que dedico als éssers artificials que aparèixen en el folklore i els relats de fantasia i ciència ficció, així com en els jocs de rol, us parlaré del golem.

Per llegir el primer lliurament d'aquesta sèrie, dedicada als homuncles, podeu seguir aquest enllaç.

Artificial Beings: Golems

Golem by Philippe Semeria
Golem by Philippe Semeria (CC BY 3.0)

In this (certainly overdue) second installment of the series devoted to artificial beings appearing in folklore and fantasy and science fiction narrative, as well as roleplaying games, today I will talk about the golem.

To read the first installment of the series, devoted to homunculi, you may follow this link.