Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

jueves, 12 de mayo de 2011

4 idees per a partides i campanyes de Dogfight

A l’entrada d’avui us presento 4 idees per a aventures del joc Dogfight.

No hi ha res com l’amor...
Un dels companys de l’esquadrilla dels Personatges Jugadors acostuma a fer escapades nocturnes amb el seu avió per a visitar una granja situada a la reraguarda de les línies enemigues. A aquesta granja hi viu algú important per al pilot (pot ser la seva enamorada, que va conèixer abans de la guerra, o un familiar d’ella que no va poder fugir a l’avançada enemiga).

Quan els Personatges Jugadors descobreixin on va el seu company hauran de decidir que fan: ¿L’encobreixen o el denuncien als seus superiors?

La situació es pot complicar si una patrulla enemiga descobreix al pilot o si un dels comandaments de l'esquadrilla té notícia de les sortides nocturnes i arriba a sospitar que estan relacionades amb activitats d’espionatge, el que pot portar al seu amic a un consell de guerra i un posterior afusellament.

Darrera les línies enemigues
L’Alt Comandament ha decidit encomanar als jugadors una missió d’alt risc: Travessar les línies enemigues a bord d’un aeroplà enemic capturat per recollir un espia que ha pogut obtenir informació important per a resistir l’imminent ofensiva enemiga.
Quan hagin trobat a l’espia i es disposin a tornar a territori amic una esquadrilla de caces propis els interceptarà, què pot haver succeït?. Potser han tingut mala sort i l’esquadrilla no sap res de la missió del Personatges Jugadors (per ells es tracta d’un avió enemic) o be existeix un traïdor a l’Alt Comandament al que no li interessa que la missió dels Personatges Jugadors tingui èxit...


Enveja
Un dels pilots de l’esquadrilla es un individu envejós que pot arribar a ser realment perillós si es creu que se li desmereixen els seus èxits o se’l te en poca consideració.

Si els Personatges Jugadors, o algú proper a ells, l’irriten o se li enfronten (com per exemple a una baralla a la cantina de la base) pot ser que vulgui venjar-se d’ells durant la propera missió, per la qual cosa hauran de vigilar a qui tenen darrera seu, ja que es possible que aprofitant la confusió de la batalla provi d’abatre’ls.


Una dura postguerra
A les acaballes de la Gran Guerra els Personatges Jugadors els hi costa trobar una feina que els permeti reincorporar-se a la vida civil.

Desprès de provar-ho uns quants cops un antic camarada els hi proposa allistar-se com a mercenaris o instructors a un país d’Orient Mitjà o d’Àsia (potser els ha contractat un senyor de la guerra local). Un cop arribin al seu destí sabran que també s’ha contractat un pilot que va lluitar a l’altre bàndol (potser es van arribar a enfrontar en combat). Com reaccionaran els jugadors al haver de treballar colze a colze amb un antic enemic?.

Es mes, la seva feina els pot obligar a fer accions altament reprovables (com per exemple dur a terme atacs contra civils), ¿ho permetran o es revoltaran?

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario