Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

viernes, 9 de septiembre de 2011

Multifriki: Servei de noticies friki

A l’entrada d’avui us presentaré Multifriki, un nou lloc web creat per José Valverde que te com a missió oferir als afeccionats frikis totes aquelles noticies que els hi puguin interessar i que abasta diversos temes, com per exemple els jocs de rol, els jocs de taula i els wargames, l’Anime japonés, la literatura fantàstica i de ciència-ficció o les sèries de televisió i el cinema (de fet, tal i com alguns participants del projecte han fet notar, ens trobem davant del naixement d’un servei de noticies similar a Wikio però dedicat en exclusiva a l’univers friki).

Portada de Multifriki

Multifriki funciona de dues maneres: es pot usar per a consultar aquelles noticies que siguin d’interès per a la comunitat friki o es pot participar al lloc web per donar a conèixer les noticies que puguin ser interessants per a la resta de la comunitat, fet que també donarà a conèixer el vostre lloc web o el vostre blog.


Detall d’una noticia de Multifriki
Detall de la plana d’usuari de Multifriki

Si desitgeu més informació disposeu dels següents enllaços:

Web oficial: http://www.multifriki.com
Blog de desenvolupament: http://multifriki.blogspot.com
Twitter: http://twitter.com/multifriki
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Multifriki/256742941003023

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario