Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

domingo, 25 de septiembre de 2011

Estrena de Cthulhu Tenebrós

Els passats dies 10 i 24 de setembre vaig tenir la oportunitat d’arbitrar la meva primera partida de Cthulhu Tenebrós a La Cofradía del Rol.


Aquest cop vaig arbitrar l’ aventura La Maldición de Anubis, que forma part del suplement Estigma de Locura per a La Llamada de Cthulhu, publicat a Espanya per La Factoria de Ideas l’any 2002.


Estigma de Locura es el suplement ideal per a tots els àrbitres que necessitin informació sobre la Bogeria i el seu tractament des d’una perspectiva històrica i també us dona informació sobre tres manicomis per a les tres èpoques del joc (Bethelem a Londres per a 1890, el Manicomi d’ Arkham per a 1920 i Bellevue per a 1990). Precisament l’aventura que vaig arbitrar tenia com a focus d’atenció el manicomi d’Arkham i un dels seus interns, l’arqueòleg Christopher Van Horn, que no està tan boig com pugui semblar, ja que les criatures que ha vist: els guls (SPOILER: Selecciona el text per a poder-ho veure) son molt mes reals del que podria semblar...

Un dels jugadors va insistir a explorar un dels túnels propers a la mansió Van Horn, raó per la que a la segona sessió de joc vaig haver d’usar part de la informació que apareix al suplement Las Tierras del Sueño, publicat a Espanya per la desapareguda editorial Joc Internacional, per oferir-li un viatge que de segur que no oblidarà, ja que tots sabem que els caus dels guls estan connectats amb el Mon Subterrani de les Terres del Somni (SPOILER: Selecciona el text per a poder-ho veure).


En definitiva, un parell de tardes molt divertides que em permeten dir-vos que Cthulhu Tenebrós es un reglament senzill i ideal per arbitrar històries ambientades en la obra de Lovecraft.

Cthulhu Tenebrós es troba disponible per descarregar-se gratuïtament des d’aquests enllaços:

Cthulhu Tenebrós en anglès
Cthulhu Tenebrós en català
Cthulhu Tenebrós en castellà

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario