Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

miércoles, 20 de junio de 2012

Noticies de Juny de 2012 (Segona Part)

Mes noticies per aquest mes de juny...

Desde el Sótano arriba a la seva 99ª edició


La revista online Desde el Sótano arriba a la seva 99ª edició i la editorial remarca especialment articles com el mòdul del joc Comandos per a commemorar els desembarcaments del Dia D, com jugar a pòquer a Rol Negro i l’ús dels tints a Pangea a mes de recordar-nos que el proper número farà la seva aparició al mes d’agost com un especial d’estiu que agruparà els números de juliol i agost.

Els continguts d’aquesta edició son els següents:

Redacció
  • Editorial: Unes paraules del responsable.
  • Crèdits: Els que estan darrera d’això (i ho fan possible).
  • Índex
Afició
  • Sótano respon: Preguntes dels aficionats i la millor de les nostres respostes.
  • La Voz: Jornades, reunions i esdeveniments dels pròxims dies i mesos.
  • Sótano exterior: Secció amb interessants notícies del món exterior.
  • Bibliografia: Libros, trilogia de Meldivén (Exo)
Ambientació
  • Rites: Tints a Pangea. Les societats de Pangea no son de tonalitats marronoses. Cada poble usa diversos elements naturals per acolorir el seu món.
  • Personatges: Jaime Alfonso “El Barbudo”. La historia del principi del segle XIX es plena de personatges que semblen sortits de novel·les o de partides (1808)
  • Corporacions: Viatges Chanel. Una corporació turística per a que els teus personatges d’Exo en gaudeixin.
  • Guia de carrers: Le Petit Prince. Un local amb molt d’encant als carrers de Cunia.
Regles
  • Fauna: Kidini, la joia de Yai. Crustaci dels oceans del planeta Yai molt apreciat pels turistes al menú de les illes.
  • Habilitats: Jugant al Texas Hold’em a Rol Negro. Com dur una partida de pòquer a la teva taula de joc.
  • Fauna: Home gos d’Aiguaclara. Una extranya criatura que habita en aquest famós grakin de Pangea.
Equipament
  • Armes: UZI SMG. Sembla com si ens estiguéssim preparant per a una guerra (Sistema Sombra)
  • Armada: L’armada búlgara. Descripció i destí dels vaixells d’aquesta nació balcànica (Comandos)
  • Naus: ETR-LARAM, carguer armat lleuger margabán. Una nau nova per a les teves taules de CEP.
  • Objectes: Gresol de Xue. On es prepara el nou metra de brundi i que sembla que provocarà un conflicte entre els dwandir de Pangea.
Succesos
  • Cronologia: la guerra dia a dia, juny de 1939
  • Runes: noticies de Pangea.
  • La Veritat: les noticies de Cunia, al dia. Juny 2012
  • A.D.E.G. ’68: Les noticies de la galàxia, cuetku 3468
Aventures
  • Exo: Segona part d’aquesta campanya per a Exo, pensada per a un grup d’exo es fàcil adaptarla per a grups independents.
  • Comandos: El pont de la Fière. La nostra tradicional partida d’homenatge al Día D, molts trets i algún fet històric per a una tarda D.


Ludotecnia dona a conèixer els primers guanyadors del Concurso Cazatalentos 2012


La editorial Ludotecnia ha donat a conèixer els primers guanyadors dins del Concurso Cazatalentos 2012:

Ilustració Interior (Cliffhanger): Sergio Camarena

Portada (Cliffhanger): Es declara desert (tot i que els treballs dels concursants Virginia Berrocal i Christian Granero an estar a punt de guanyar amb els seus excelent treballs)

Relats (Blacksville): Joaquín Martínez

Pel que fa a la modalitat de disseny de jocs el nom del guanyador es farà esperar fins a finals d’aquest mes ja que el volum de texts a evaluar ha fet que sigui necessari ampliar el plaç de deliberació del jurat... quí serà el jugador?...

Barnalúdica 2012 obre el periòde d’inscripcions


Ja s’ha obert el plaç d’inscripció per a les Barnalúdica 2012, que enguany e celebrarán els dies 1 i 2 de septembre a les Cotxeres de Sants a Barcelona.

Dins de les activitats que es podrán realitzar enguany s’ha de destacar les partides de rol, el rol en viu, els tornejos i la presentació de jocs per part dels seus autors i/o dels seus editors. Si hi esteu interessats a participar no dubteu a posar-vos en contacte amb l’organització.

Concurs de disseny del cartell de les Juguem! 2012


Els organitzadors de les Juguem! 2012, que es celebrarà els díes 27 i 28 d'octubre a Vilafranca del Penedès, han posat en marxa el concurs que té per objectiu la creació del cartell d'aquesta edició, podeu consultar las bases en aquest enllaç.

Continguts de la Caixa Verda de Aventuras en La Marca del Este


Els creadors de Aventuras en La Marca del Este han donat a conèixer al seu blog els continguts de la tercera caixa del seu joc, la Caixa Verda. Els continguts, en paraulas de Steinkel a l’entrada del 10 de juny de 2012, seràn els següents:

Bé, veient la quantitat de missatges rebuts que fan referència a aquest assumpte, parlem una mica dels continguts que podrem trobar a la caixa verda.
Primer de tot trobarem les noves classes d’aventurer que ja coneix tothom: druida, bard, assasí, místic, bàrbar, gnom, semielf, elf fosc, bruixot, samurai i semiorc.
Desprès tindrem el capitol dedicat a les habilitats, amb un nou sistema de gestió d’aquestes. Destaquen les noves regles de mestre en armes. Més equipament i un bon munt de noves armes, incloent armament exòtic.
Seguim amb regles per la gestió de la guerra i els setges, es a dir, combat de masses. Tot això es complementa amb un sistema de gestió de feus i castells.
Desprès está el capitol dedicat a la cosmologis de la Marca del este, amb un mapa dels plans. I seguim amb el capitol consagrat als nous conjurs tant de mag, clergue i druida.
Com no, hi haurà nous conjurs i nous objectes màgics, un munt, incloent artefactes de poder.Com no, hi haurà nous conjurs i nous objectes màgics, un munt, incloent artefactes de poder.
I dotzenes de monstres nous, molts clàssics. Consells i regles noves d’aventures, regles de cordura i una aventura inèdita amb una aplicació tecnològica de vanguardia.

I crec que no em deixo res...

La Caixa Verda estarà disponible a finals d’any editada per Holocubierta.



Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario