Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

lunes, 19 de noviembre de 2012

Noticies de Novembre de 2012 (Segona part)

I més noticies interessants per aquest mes de novembre:

Avançament del manual de la Caixa Verda d’Aventuras en La Marca del Este


Des de l'editorial Holocubierta ens arriba l’avançament del manual de la Caixa Verda d’Aventuras en La Marca del Este, per consultar-lo només heu de seguir aquest enllaç.

El Templo y La Torre ens convida a les seves jornades de novembre


L’Associació El Templo y la Torre de Barcelona ens convida a les seves jornades de jocs de taula, rol i cartes que es faran els dies 24 i 25 de novembre a la seva seu oficial.

Nou blog de rol: Bastión Rolero


Avui neix un nou blog dedicat als jocs de rol: Bastión Rolero, que te per finalitat donar a conèixer aquesta afició que tant ens fascina i apassiona.

El Fanzine Rolero arriba a la seva 46º edició


El Fanzine Rolero arriba a la seva 46º edició amb els següents continguts:

Ja som aquí amb els rigors de sortir-se de la fase lunar de la lluna plena passada, arrossegant l’endarreriment de cada lluna que es va notant poc a poc fins que tornes a posar-te en hora. Podríem haver sortit abans, però això hauria fet baixar la qualitat i la quantitat del que us oferim. Anirem arrossegant un cert retràs fins a recuperar la data perquè abaixar el llistó no es una opció. Us demanem disculpes.

Així que sense grans escarafalls ni donar-nos importància passem directament a parlar-vos del que tenim aquest cop al menú.

A ressenyes tenim recuperat i actualitzat l’examen que va fer Miguel Rojas a la extingida revista Nosolorol. Aleshores ens explicava la sortida de Dark Heresy i ara en propietat i amb el temps passat ens pot parlar d’aquesta línia de jocs basats en l’univers de Warhammer 40.000.

No deixem de prestar atenció al rol nacional que s’edita d’una manera o altra, amb Shan Hu ens atansem ja a aquest joc autoeditat aprofitant que el propi Alex Werden fou fa temps un dels provadors del joc.

I Aquilifer i el Capità Alain Masseri segueixen explicant-nos com va anar La Gran Campaña de Pendragón.

Tenim sorpreses agradables, Urox, després de publicar una aventura en dues parts situada a la davallada de l’imperi romà, adapta grups i institucions de tota aquesta època al sistema FATE per a tenir una visió de gran angular com a teatre d’operacions per a que podeu preparar les vostres pròpies campanyes en aquest desconegut període.

A material per ampliar i articular millor els jocs trobem que Carlos Plaza continua donant-nos material i suggeriments per al seu Shadow Hunters, aquest cop estadístiques genèriques per PNJ recurrents com forces de l’ordre, personal sanitari o professionals del sexe, mentre que Tirano aborda ampliar l’ambientació de Historias de Darakkia, joc gratuït que vam oferir fa uns anys i que encara es pot descarregar des de FR si us el vau perdre.

A més a més de recuperar material de NSR seguim portant material de Baúl Bizarro amb rol d’arreu del món, aquesta lluna tenim plasmada la història i la actualitat rolera d’Itàlia, periodisme d’investigació de Magus.

PentagoN, el sistema D12, segueix desenvolupant-se. Tenim un primer article que reflexiona sobre com tractar les necessitats del rol lovecraftià al sistema, a més d’oferir-nos com a contingut descarregable un full de referència per ajudar-te a preparar als teus jugadors en el rol usant aquest sistema.

I J. Fernando Martín Ramírez, mes conegut com Doctor Alban, ens ofereix dos mòduls per a dos jocs clàssics amb El Teorema de Thomas i Missió Arklay per a Traveller i Paranoia respectivament en les seves edicions espanyoles.

Com esforç addicional reprenem la pseudosecció Másters & Masterminds dedicada a ajudar a dirigir rol amb superherois, oferint una sèrie d’idees amb tebeos de referència com a inspiració per a fer campanyes de superherois mes enllà del tòpic supergrup amb supermalvats recurrents.

I com no, no ens ha de faltar de res, també tenim la tira còmica de Kharma.


Desde el Sótano arriba a la seva 103º edició


La revista online Desde el Sótano arriba a la seva 103º edició amb una sèrie d’interessants articles:

Redacció
  • Editorial: unes paraules del responsable.
  • Crèdits: Els que estan darrera d’això (i ho fan possible).
  • Índex
Afició
  • Sótano Respon: Preguntes dels aficionats i la millor de les nostres respostes.
  • La Voz: Jornades, reunions i esdeveniments dels pròxims dies i mesos.
  • Sótano exterior: Secció amb interessants notícies del món exterior. Aquest mes ben plena.
  • Galeria: Mapa de la galaxia d’Exo, simplificat en un A3
Ambientació
  • Guia urbana: Ayto (Auto). Un estrany negoci on es "preparen" els cotxes per la èlit de Cunia (Rol Negro).
  • Historia: Les invasions bàrbares. Un dels nostres col•laboradors habituals continua desenvolupant la història de Cunia abans de Rol Negro.
  • Personatges: Mikhail Efimocich Katukov, mariscal blindadt. Un dels generals desconeguts de la Unió Soviètica.
  • Organització: Institut Federal d’Estadística. Un altre organisme que engreixa la enorme burocràcia de la RFP (Exo).
Regles
  • Sistema: Aturar el temps. Regles per aturar l’envelliment a Exo.
  • Creació: Comandos, de la segona a la tercera. Si vols traslladar els teus personatges de l’edició anterior a l’actual.
  • Fauna: Rates. A Cunia i aquest cop ens referim als animals, no als habitants (Rol Negro).
  • Fauna: Hegam-Uttuku. El nostre primer article per a La Puerta de Ishtar.
Equipament
  • Armes: Armament UPL. Un ampli article amb armament divers propi de la Unió del Poble Lliure, Ceimar i els seus eisil (Exo).
  • Vehicles: l’FT-17 a Espanya. Descripció d’aquest vehicle per a Comandos.
  • Armes: Punys americans, Ens sorprèn que encara no tinguéssim aquestes armes al nostre arsenal de Rol Negro.
  • Vehicles: Bicicleta Fixie. Ets un fixero de Cunia? Descobreix-ho en aquest article per a Rol Negro.
Esdeveniments
  • Cronología: la guerra dia a dia, novembre 1939.
  • Runes: noticies de Pangea.
  • La Veritat: las noticies de Cunia, al dia. Novembre 2012.
  • A.D.E.G. '68: Especial, batalla espacial de Sashate.
Aventures
  • Exo: El Viaje de la Amazona. Primera part d’una sèrie de tres amb els viatges de la nau estel•lar Amazona com a rerafons.
  • Pangea: Cacería en el norte. Segona part d’una aventura d’iniciació a aquest salvatge món prehistòric.


Mundos Épicos presenta Héroes del Acero


La editorial Mundos Épicos presenta Dark Game, la seva nova col•lecció inspirada en els clàssics llibres 'Tria la teva pròpia aventura' dels anys 80, amb Héroes del Acero, un llibrejoc per adults escrit per David Velasco situat a les Terres d’Úrowen, lloc on es desenvolupa la saga Los Manuscritos de Neithel.

Ludotecnia presenta l’avançament de Mundo Eterno


La editorial Ludotecnia ha posat a la nostra disposició l’avançament del proper títol de la col•lecció Cliffhanger: Mundo Eterno.

Reeixit mecenatge de Larry Elmore a Kickstarter


El veterà pintor i dibuixant Larry Elmore, famós per les seves il•lustracions per a Dungeons & Dragons als anys que va treballar per a TSR ha iniciat un reeixit projecte de mecenatge a Kickstarter per a finançar un llibre amb les seves obres més importants dels últims 40 anys.

La revista Kobold Quaterly tanca les seves portes


La revista Kobold Quaterly tanca les seves portes després de 5 anys i 23 números, Kobold Press es dedicarà a partir d’ara a la producció d’aventures i suplements per a diversos jocs tant en format físic com electrònic.

La editorial Nosolorol anuncia la edició en paper de Fragmentos


Desprès de l’èxit obtingut amb l’edició digital del joc de terror Fragmentos Nosolorol està preparant una nova edició en paper amb continguts ampliats i altres extres interessants.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario