Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

martes, 27 de noviembre de 2012

Noticies de Novembre de 2012 (Tercera part)

Tercer lliurament de les noticies d’aquest mes de novembre:

Tesoros de La Marca torna a obrir les seves portes



Després dels esdeveniments per tots sabuts que van afectar als nostres amics de La Marca del Este la botiga online Tesoros de La Marca torna a posar-se en marxa, aquest cop sota la direcció de Sendel de El Círculo de Zerom.

Holocubierta prepara la prevenda de la Caixa Verda de Aventuras en La Marca del Este


La editorial Holocubierta anuncia la posada en marxa de la prevenda de la Caixa Verda de Aventuras de La Marca del Este per al dia 28 d'aquest mes.

Ayudar Jugando 2012


Els dies 8 i 9 de desembre es tornarán a celebrar les jornades benèfiques Ayudar Jugando a les Cotxeres de Sants de Barcelona.

Mecenatge d'Apocalypse World


La editorial conBarba anuncia la posada en marxa del mecenatge de la edició espanyola de Apocalypse World, si us interessa participar-hi i ajudar per a que es pugui aconseguir aquest objectiu no us entretingueu ja que el mecenatge acabarà el proper 11 de desembre.

El retorn de TSR


Ja per acabar us comento la noticia recollida al blog Grognardia (aquí, aquí, aquí i aquí) i al web ENWorld (aquí) que estic segur que interessarà a tots els jugadors que ja portin uns quants anys en el món dels jocs de rol: la editorial TSR, que va veure néixer el primer joc de rol de la ma de Gary Gigax i Dave Arneson sembla que torna a posar-se en marxa amb la propera aparició d’una revista de jocs, Gygax Magazine, el primer lliurament de la qual es posarà a la venda al desembre.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario