Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

viernes, 22 de febrero de 2013

Estat actual de projectes (Febrer de 2013)

A l'entrada d'avui us parlaré de l'estat actual dels meus projectes de rol.

Aquestes últimes setmanes el ritme de publicació del blog ha descendit visiblement degut en part a qüestions relacionades amb el Món Real, això també ha afectat a algun dels meus projectes, tot i que espero que a partir d'ara podré dedicar-hi més temps.

I ja que he esmentat aquests projectes faré un petit repàs del seu estat actual:


Un dels més importants que ara mateix tinc entre mans és el que porta per títol Roca Hendida (Roca Esquerdada en la versió en català), la versió per descarregar del mòdul que vaig arbitrar a les passades Barnalúdicas. Espero que, encara que sigui un mòdul gratuït, pugui donar-li la qualitat professional que es mereix, el que significa que tindrà una maquetació correcta i uns elements gràfics adequats a més d'oferir-lo en castellà, català i anglès (tal com em vaig comprometre a fer quan plantejar meva enquesta Old School).

Dins de l'apartat gràfic he contactat amb Albert Tarrés, del blog Akelarredvanced, que ha acceptat encarregar-se de la realització dels plànols de la fortalesa que serveix com a escenari de l'aventura. A més d'oferir aquests plànols també m'agradaria acompanyar dels dibuixos dels Personatges No Jugadors (PNJs), per la qual cosa m'agradaria comptar amb l'ajuda d'artistes que donessin la seva obra de forma gratuïta i desinteressada (evidentment acreditaré l'autoria dels treballs de la forma que els autors creguin més adequada i aquests seguiran sent els propietaris de la seva obra), si voleu participar en l'apartat gràfic o coneixeu persones que els hi pugui interessar no dubteu en posar-vos en contacte amb mi o deixar un comentari en aquesta entrada.

A més de l'exposat anteriorment, i ja que sóc un dels afortunats posseïdors de la Caixa Verda d'Aventuras en la Marca del Este (que ja vaig ressenyar en aquesta entrada del blog), vull fer una revisió del text del mòdul emprant el material i les regles presents en el Manual Avançat, això donarà temps suficient a tot aquell que participi en l'apartat gràfic perquè pugui treballar còmodament en les seves obres.


Pel que fa al projecte relacionat amb Neferu del qual ja us vaig parlar... el maig de 2012 (vaja, el temps passa molt ràpid) i del que vaig preparar una enquesta el setembre passat, encara estic esbossant conceptes i idees i trigarà a veure la llum.

Aquests dos projectes són els més importants que tinc en ment ara mateix i que ocuparan part del meu temps, encara que això no vol dir ni molt menys que deixi d'oferir altres continguts lúdics durant els pròxims dies i mesos.

I de moment això és tot, ens veiem a les pròximes entrades del blog.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

2 comentarios:

  1. Ànims amb el projecte de "La Roca Esquerdada". Els mòduls gratuïts realment treballats no sovintegen gaire a la xarxa i, pel que comentes, aquest en serà un. Sóc de l'opinió que val la pena prendre's el temps necessari en oferir una aventura completa enlloc d'una llavor o d'un concepte de mòdul. Així que ànims. Polir un mòdul propi, tot i que s'hagi arbitrat, no és mai una tasca fàcil.

    ResponderEliminar