Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

domingo, 13 de mayo de 2012

Estat del blog i futurs projectes (Maig 2012)

Fotografia d’una estatua d’Horus al temple d’Edfu a Egipte
realitzada per l’usuari Matthias Kabel de Wikimedia Commons
(usada sota llicencia Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported)


Desprès d’una etapa en la que el blog ha baixat una mica el ritme de publicació (degut en part a la meva participació al concurs de disseny de jocs de la editorial Ludotecnia espero reactivar de mica en mica la seva activitat normal aportant els continguts habituals (ressenyes fotogràfiques, entrevistes i nous continguts lúdics) i realitzant alguns canvis que espero que serveixin per a millorar l’experiència dels visitants.

Dins dels continguts lúdics relacionats amb l’enquesta Old School que vaig realitzar el passat mes de gener estic començant a esquematitzar algunes idees relacionades amb Aventuras en la Marca del Este i mes concretament amb Neferu (el país que representa a l’Antic Egipte a la Caixa Blava), que tindrà les seves versions equivalents en català (amb el reglament de Món de Monstres) i anglès (amb el reglament de Labyrinth Lord), tot i que també penso tractar altres temes.

De moment això es tot, ens veurém a les properes entrades.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario