Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

miércoles, 9 de mayo de 2012

Naixement de la FOAC


El passat 28 d’abril vaig tenir la oportunitat d’assistir com a convidat a l’assemblea constitutiva de la Federació d’Oci Alternatiu de Catalunya (FOAC) que es va celebrar a l' Espai Jove La Fontana de Barcelona

La FOAC, nascuda amb l’ajuda del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, té com a lloable objectiu difondre les nostres aficions als joves i a la societat en general. Per a fer-ho volen donar a conèixer les entitats que es dediquen als jocs de taula, estratègia, rol i simulació i les manifestacions artístiques relacionades (com poden ser, per exemple, el cinema de ciencia-ficció, entre moltes altres).

La FOAC també té per objectiu posar en contacte entre si a les associacions i entitats d’aquest àmbit, i ajudar a més a més a tots els aficionats que desitgin fundar la seva pròpia associació facilitant-los les gestions i el contacte amb l’administració.

Les associacions fundadores de la FOAC son les següents:
Només em resta desitjar-los molta sort i que tinguin èxit en la seva tasca.

Ja per acabar us mostro les fotografies que vaig fer durant l’assemblea:











Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario