Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

lunes, 10 de junio de 2013

Notícies de juny de 2013 (Segona part)

Semana Rolera El Dirigible 2013


L'associació El Dirigible de Sevilla celebra el Día del Rol Gratis (15 de juny) amb una setmana dedicada als jocs de rol:

A El Dirigible ens hem esforçat sempre per donar molta importància als jocs de rol. Ens sentim orgullosos quan veiem que hi ha diverses partides en el nostre calendari i que les taules s'omplen de gent desitjosa per provar nous jocs o per començar en això del rol. Llavors com podem celebrar l'esperit rolero que ens acompanya?

Fa uns mesos vam descobrir mitjançant el blog Freak in the North, que el 15 de juny es va celebrar a nivell mundial el Dia del Rol Gratis en el qual moltes editorials i empreses del món posaven el seu granet de sorra. Uns posaven aventures gratuïts, altres promocions especials i nosaltres... bé, nosaltres no editem llibres, ni venem res, només podem oferir els nostres narradors i la nostra seu... i el pensament va prendre forma.

No coneixem altra manera de celebrar-ho, però sí sabem que un dia se'ns queda curt, per això ens complau anunciar

LA SETMANA DEL ROL DE EL DIRIGIBLE

Anem més enllà d'un dia, anem més enllà d'una setmana, el nostre no té nom, el nostre és pur vici el nostre són 18 partides en 7 dies. Si, heu llegit bé, 18 partides de rol durant la setmana del rol del Dirigible. Des d'Aquelarre a Fragmentos, des de La Marca del Este a La Mirada del Centinela, passem per tots els gèneres per oferir l'experiència rolera definitiva.


Des del 10 al 16 de juny estarem amb partides de rol de taula i un molt especial rol en viu compartint amb vosaltres aquesta celebració. De dilluns a dijous tindrem 1 partida relaxant a la nostra seu, el divendres farem un especial reconquerint un espai que va ser una insígnia del rol al seu dia com és el Centre Cívic Las Sirenas a la Alameda de Hércules, i la resta del cap de setmana tindrem un mínim de 4 partides diàries a la nostra seu de nou.

Això és rol, això és gratuït, això és El Dirigible.

Dilluns 10 a Dijous 13: Seu El Dirigible
Divendres 14: Centre Cívic Las Sirenas
Divendres 14 nit: Seu El Dirigible. Rol en viu
Dissabte 15 i Diumenge 16: Seu El Dirigible

Per a més informació seguiu aquest enllaç.

Devir publicarà Pathfinder a Espanya


Com segurament ja sabréu, la editorial Devir ha aconseguit la llicència per a traduïr i publicar a Espanya el joc de rol Pathfinder de Paizo. Per a veure més detalls sobre el procés de traducció i publicació podeu consultar aquesta entrada del blog de Jordi Zamarreño, coordinador de traduccions de Devir Iberia.

Ludotecnia allibera el Sistema Madre


Tal i com ja va anunciar Ludotecnia fa dies a la xarxa Google Plus la editorial ha decidit oferir com a descàrrega gratuita el sistema que serveix com a base a la sèrie de jocs Cliffhanger.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario