Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

lunes, 3 de junio de 2013

Noticies de juny de 2013

Adventures in the East Mark



Començo aquest primer lliurament de noticies de juny de 2013 amb una noticia que estic segur que ja coneixereu i que seà de gran interés per als jugadors Old School de parla anglesa, ja que la recentment inaugurada editorial Extra-Dimensional Publishing, L.L.C. ha obtingut la llicència per a publicar Aventuras en La Marca del Este en anglès.

Per veure més detalls de la noticia podeu seguir aquest enllaç.

Jack Vance (1916-2013)


El famós autor de fantasia i ciencia-ficció Jack Vance va morir el passat 26 de maig a l'edat de 87 anys. tots els que desitgin deixar un missatge de condol ho poden fer en aquest enllaç.

Día D: Uneix-te al desembarcament!


Com cada any Ediciones Sombra conmemora el Desembarcament de Normandia, per a veure'n més detalls segueix aquest enllaç.

Kaburi Sants


La botiga Kaburi del barri de Sants a Barcelona m'ha demanat que us passi la següent nota de premsa:

Kaburi anuncía a totta la comunitat rolera (i als que encara no ho son, però que ben aviat ho serán) la nostra intenció de crear un dia especial per a tots vosaltres. Des dels nostres inicis estém molt compromesos amb expandir al màxim els elements calu que defineixen l'oci alterantiu, i el rol, per suposat, es una de les seves pedres angulars. Per això hem pensat en donar cabuda en el nostre local de recent apertura al barri de Sants (Barcelona) a tots els grups que, per unes coses o per altres, no disposen d'un lloc adequat per jugar, o tambè per posar en contacte i unir jugadors solts amb taules on manquen jugadors (o masters).

La nostra botiga està oberta de dilluns a dissabte i, per tant, la nostra zona de joc d'entrada lliure està disponible en tot el nostre horari per a que vingueu a jugar, tant a rol com a jocs de taula, Magic, etcètera. Però volem fer un pas més enllà, i reservar-vos tota una tarda a la setmana per muntar les vostres taules de joc. El dia escollit es el dijous.

Volem fer especial èmfasi que venir a jugar amb nosaltres és totalment gratuït i no teniu cap compromís de comprar a la nostra botiga. L'unic que volem es que vingueu i jugueu; la resta ho decidiu vosaltres.

No deixeu passar l'oportunitat i aapunteu-vos al nostre esdeveniment setmanal a facebook. Si sou una taula completa o parcial, n'hi ha prou que s'hi apunti un de vosaltres i ho faci constar. I si sou jugadors individuals ens encarregarem de que pogueu contactar amb la resta de jugadors.

Esperem rebre-us ben aviat. Salutacions!

Tenga en prevenda


La editorial Holocubierta anuncia la prevenda de la edició espanyola de Tenga, el joc de rol ambientat al Japó feudal i històric comprés entre l'any 1582, el desè any de la era Tenshô, i el 1600, la batalla de Sekigara i començament de la era Tokugawa.

Engel de emocions



Rodrigo García Carmona anuncia des del blog de La Puerta de Ishtar una interessant conversió del joc de rol Engel per a Motor de Emociones.

Fate Accelerated Edition en castellà


Des de la secció de descàrregues d'Evil Hat Productions ja està disponible, i de forma gratuïta, la traducció al castellà del joc Fate Accelerated Edition.

Postmortem Studios busca il·lustradors


La editorial Postmortem Studios busca il·lustradors per al seu joc de ciencia-ficció realista Colony: Moon.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario