Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

jueves, 12 de julio de 2012

Noticies de Juliol 2012

Guanyador del concurs de jocs Cazatalentos 2012


La editorial Ludotecnia ha donat a conèixer el gunyador del concurs Cazatalentos 2012 en la seva vertent de disseny de jocs, l’afortunat ha sigut Jorge Mir Biel amb Babylon.

El Fanzine rolero arriba a la 42ª edició



El Fanzine Rolero arriba a la 42ª edició amb els següents continguts:

Aquesta lluna ha costat i ha costat en sortir i ha costat en sortir en dates, però venim amb les nostres seccions cobertes i dos regals extra, dos descarregables ni mes ni menys.

El primer es Crónicas de los Cuatro Dragones, un joc de Michael Wolf publicat per Stargazer Games que ha sigut traduït i editat en castellà amb una nova maqueta i il•lustracions per Kon i Terminus Est de l’estudi Arcano XIII.

El segon es un recopilatori d’ajudes de joc per a Shadow Hunters que han aparegut a Fanzine Rolero, tal com ho van ser els nostres recopilatoris per a Esoterroristas. Escriu i coordina Carlos Plaza i maqueta Yirkash, incloent el mòdul genèric Angst d'Alex Werden, també estrenat a la publicació, adaptat al joc.

Però no perdem de vista la revisa i les seves seccions habituals amb els regals extra d’estiu:

A anàlisi de jocs anem complerts. Miguel de Rojas aborda Cacería de Bichos, Eusebi el Sistema Solar, Darkos Grecia JdR i Carlos Plaza el recent Omertá, El Poder de la Mafia de Holocubierta.

Aquilifer continua amb la prova/crònica de joc enorme del potser mòdul més enorme de tots: La Gran Campaña de Pendragon.

Com ja us comentàvem anteriorment al blog, El Fantasma de Hettingham Place ve a ser una aposta forta en material que es pot jugar per part de Yirkash, compatible amb BRP (Llamada de Cthulhu) i Unknown Armies entre d’altres característiques.

I mantenim l’habitual tira còmica de Kharma, l’article de rigor amb extres per a Shadow Hunters de Carlos Plaza i el Taller de Jocs, on Werden tracta les rutines per a crear mecàniques lleugeres per a vides passades dels PJ i decidir aleatòriament que han sigut abans atrafegats aventurers, investigadors o el que sigui.

Si us heu fixat, ens prenem un descans en la recuperació de materials de la revista NSR, però estem preparant quelcom al respecte que ja us explicarem.

Esperem que us agradi i us deixi ben guarnits per l’augment de temps lliure que se sol donar en aquestes dates caloroses.

Trasgotauro Ediciones presenta Trasgos y Mazmorras



Trasgotauro Ediciones presenta aquest mes de juliol la primera edició de Trasgos y Mazmorras, disponible com a descàrrega gratuïta i del que també es planifica una edició impresa.

Heroes Against Darkness



Des de The Free RPG Blog m’arriba la noticia de l’aparició d’un altre joc inspirat en Dungeons & Dragons, es tracta de Heroes Against Darkness de Justin Halliday.

Propera reedició de AD&D 1



Des del blog Dreams of Mythic Fantasy ens arriba la noticia de la propera disponibilitat de la reedició de AD&D 1 a través d'Amazon.

Entrevista amb Fred Hicks a Outcasted Project


El blog Outcasted Project ens ofereix una entrevista amb Fred Hicks, creador del sistema de joc FATE.

MarcaQuest a Rol y Vicio


Per acabar us deixo una idea que ha aparegut al blog Rol y Vicio, que ha dissenyat un sistema per a usar Aventuras en La Marca del Este como si fos un clon de HeroQuest (i que es perfectament adaptable a d’altres jocs Old School).

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario