Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

sábado, 15 de agosto de 2015

Notícies d'agost de 2015

I després diuen que a l'estiu no passa res... Anem a veure les notícies d'agost:

Novetats

 

 

Other Selves, el projecte editorial de Rodrigo García Carmona, ha anunciat que disposa de la llicència de la traducció al castellà del joc Dungeon Crawl Classics de Goodman Games (que a Espanya es titularà Clásicos del Mazmorreo) i que es finançarà mitjançant una campanya de mecenatge a la plataforma Verkami prevista per a juliol de 2016.



L'editorial Modiphius també està anunciant projectes de nous jocs, com els que tindrán com a protagonistes a John Carter i a Conan.


I també s'anuncia una nova edició de Vampire: The Masquerade per part d'Onyx Path Publishing.


I no s'acaben aquí les sorpreses, ja que Greg Stafford anuncia que Moon Design Publications passa a ser la propietària de la veterana editorial Chaosium, per veure com afectarà aquest moviment a RuneQuest podéu llegir aquest comunicat de The Design Mechanism.


Titans grave: The Ashes of Valkana ja està disponible com a prevenda a Green Ronin Publishing.


Dungeons & Cthulhu està buscant beta testers, si us interessa ompliu el formulari d'aquesta plana.


Ja està disponible el joc Todos para uno: Regime Diabolique de Summum Creator en format pdf i la prevenda en format físic.


Per aclarir la llicència d'ùs del sistema genèric de rol SD6 i les seves possibilitats d'ús comercial el seu creador ha considerat necessari escriure una explicació sobre la qüestió que us animo a llegir i que resol bastants dubtes.


Si us interessen els fanzines rolers i els recursos associats a la seva creació us aconsello consultar la comunitat RPG Zines de Google+.


Zak smith ha escrit un interessant artícle sobre la vigència de Dungeons & Dragons després de tant de temps.



Si esteu buscant un il·lustrador per al vostre projecte de rol potser us interessi entrar en contacte amb 77studios.


Sembla que de mica en mica s'està aclarint la situació de Heroquest 25 Aniversario, per saber-ne més podeu llegir aquesta entrada de Crónicas Roleras i aquesta altra de la web oficial.

Esdeveniments


Es busquen voluntaris per a les LES 2015.


Ludus Mundi està duent a terme activitats lúdiques per a nens i joves a les White Summer que s'están duent a terme fins al 23 d'aquest mes a Girona.

Mecenatges


Jim Ward, creador de Metamorphosis Alpha i Gamma World, s'enfronta a despeses mèdiques elevades, per ajudar-lo s'están duent a terme diverses iniciatives en les que potser us interessi col·laborar: La campanya de recollida de fons a GoFundMe, que Tenkar's Tavern i Gothridge Manor es comprometen a complementar, tambè es duen a terme subhastes de les impressions de prova de White Star i d'exemplars de Metamorphosis Alpha així com la venda d'un lot de productes rolers a benefici de l'autor a RPGNow.


Sean hamilton està duent a terme una recollida de fons caritativa a benefici d'Extra Life 2015.


Ernest Gary Gygax Jr. està duent a terme el mecenatge del Marmoreal Tomb Campaign Starter a Kickstarter.


BoardCraft està duent a terme un interessant projecte de creació de taulells modulars mitjançant impressió 3D que s'ha materialitzat en el mecenatge del joc NecroVirus a Kickstarter.

Cultura


Estéu interessat en saber cóm està "l'estat del frikisme" a Espanya? Si és així us pot agradar llegir aquesta entrevista a Cristina Martínez i la seva tesis.


El CERN està duent a terme un estudi per protegir als astronautes de les radiacions còsmiques en els viatges de llarga durada.


La revista Black Gate té un interessant article sobre el procés de creació de la Era Hyborea per part de Robert E. Howard.


Com un error de percepció va inaugurar el gènere de relats fantàstics sobre Mart.


La NASA comença a cultivar enciams a l'Estación Espacial Internacional per al consum dels seus astronautes com a part d'un experiment per a viatges de llarga durada.

Descàrregues


La revista online Desde el Sótano arriba a la seva 133ª edició amb els següents articles:

Redacció
  • Editorial: unes paraules del responsable.
  • Crèdits: Els que estan darrera d'això (i ho fan possible).
  • Índex.
Afició
  • Sótano Respon: Preguntes dels aficionats i la millor de les nostres respostes.
  • La Voz: Jornades, reunions i esdeveniments dels pròxims dies i mesos.
  • Sótano exterior: Secció amb interessants notícies del món exterior.
  • Galeria: Control de Munició 4. El nostre col·laborador ens ha fet arribar unes interessants armes per la UPG.
Ambientació
  • Sistemes: Planeta Gleus 4. Quarta i darrera part d'un article on es donen regles per als interessants personatges de Gleus.
  • Personatges: Pedro Velarde. Un dels herois del 2 de maig de 1808.
  • Creences: Sama'a. Una religió originària del planeta Tiis que s'ha estés per una bona part de la galàxia d'Exo.
Regles
  • Economia: Soborns. La ciutat de Cunia (Rol Negro) no està exempta d'aquesta plana del segle XXI.
  • Fauna: Granota Drac. Unes simpàtiques criatures de les ribes d'Eriloe. No son molt perilloses llevat que es trobin en perill.
  • Sistema: Full resúm del combat cos a cos. Un resúm com ajuda pels DJ d'Exo.
  • Fauna: Imaginero. Les aus artistes dels dwualdur que omplen Pangea d'estranyes imatges.
Equipament
  • Armes: Macana Vampiro. Una arma estranya dels aioll, temuda a l'Unió Pangalàctica (Exo).
  • Vehicles: Furgonetes de repartiment. Dos exemples per a que puguis usar aquests vehicles en els teus grups de personatges de Rol Negro.
  • Vehicles: Scooters de la Segunda Guerra Mundial. Un complet article sobre les motocicletes, com van sorgir i cóm es van usar a la guerra (Comandos de Guerra).
  • Equipament: Reporter Gràfic. Seguim amb els articles d'equipaments per la creació de PJ d'Exo i agilitzar la compra d'equipament.
Esdeveniments
  • Cronologia: la Gran Guerra, juliol 1915
  • Cronologia: la Gran Guerra, agost 1915
  • Runes: noticies de Pangea.
  • La Verdad: les noticies de Cunia, al dia. Juliol / Agost 2015.
  • A.D.E.G. ’70: Reatku II ’70.
  • Cronología: Juliol / Agost 1810.
Aventures
  • Exo: Trilogía Triste 03: ¡Venger mola más! Final de les tres aventures relacionades per transcurrer a la Ruta Thalamir.
  • Rol Negro: El Último Ejercicio. Una prova de l'Agència Tinkerton que exigirà molt als teus personatges.
  • Rojo y Oro: 1x12 - El agente de la junta. Sinopsi d'un nou capítol de la sèrie de 1808.
  • Lobo: 1x11 - Lobo va hacia el sur. Sinopsi d'un nou capítol de la sèrie de Pangea.



Rol Hypnos ens porta l'aventura Teachers, leave those kids alone! per a #FatePunk


Ja està disponible per a la seva descàrrega el número 68 del fanzine Freelance Traveller.


Des de el El verdadero Blog del verdadero Jokin se'ns ofereix la possibilitat de tenir a Howard Phillis Lovecraft com a personatge del joc Cultos Innombrables.


SWD6 Redux ens ofereix un gran nombre de materials relacionats amb Star Wars D6.


Casta rolera ofereix una variant del sistema de La Llamada de Cthulhu 7ª edició per jugar a rol a Star Trek.


Ja está disponible la descàrrega des de DriveThruRPG del segón número del fanzine gratuït The Sandbox de Sine Nomine Publishing.


Stephan Beal ha actualitzat la seva col·lecció de fitxes en format SVG per representar naus espacials, aquesta col·lecció està disponible des de Google Drive i Boardgame Counters.


Internet Archive té una gran col·lecció de llibrejocs per a descarregar que us pot interessar.


La vista previa gratuïta del sistema de rol genèric Cypher de Monte Cook Games ja està disponible per a la seva descàrrega des de el lloc web de la editorial i des de DriveThruRPG.


Dlorean Ediciones ofereix part del seu catàleg com a descàrrega gratuïta.


Corey Ryan Walden ofereix la versió alfa del seu joc Tombstone: Role-Playing In The Wild West com a descàrrega gratuïta.

 

James V. West es dedica als webcomics i als jocs de rol i ofereix com a descàrrega gratuïta dos noves classes de personatge OSR: The Chainmail Chick i The Sinewy Barbarian, totes dues a considerar des d'un punt de vista humorístic.

Còmics


El proper 16 d'octubre es durá a terme la 1ª subhasta d'obres originals de diversos dibuixants espanyols a través d'Ebay i a benefici de l'Asociación Autismo Cádiz.

Cinema i televisió


S'obre la possibilitat d'una nova pel·lícula de Dungeons & Dragons segons anuncien The Hollywood Reporter i Bussiness Wire.


Primeres imatges de Star Wars: Anthology - Rogue One.


La nova pel·lícula de Buck Rogers pot estar en perill depenent de si els drets d'autor sobre el personatge están sota domini públic o si encara son propietat del Dille Family Trust (imatge de la portada d'Armageddon 2419 AD cortesía de admiral.ironbombs a Flickr sota llicència CC BY-SA 2.0).


S'obre la possibilitat a una continuació de John Carter, la pel·lícula de Disney de l'any 2012 basada en el personatge creat per Edgar Rice Burroughs.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario