Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

viernes, 13 de enero de 2023

Tornant al blog (un altre cop)

La Càrrega dels Rohirrim
La Càrrega dels Rohirrim

Aragorn obrint les portes del palau d'Edoras
Aragorn obrint les portes del palau d'Edoras

Hola a tothom, després d'uns quants mesos (massa!) torno a escriure al blog.

Vaig publicar l'última entrada el passat 24 d'agost (fa uns 4 mesos més o menys) i durant aquest temps han passat varies coses:

Per una banda he estat ocupat amb asumptes personals i d'estudis durant bona part d'quest temps (i que espero que em siguin d'utilitat), per una altra he decidit no seguir usant Twitter després que Elon Musk aterrés a la plataforma i comencés a desmontar-ho tot (podeu seguir les noticies al respecte a Reuters, Mashable i NewsNow per exemple). Mantindré el meu compte allí per evitar que pugui ser usat per altres però no hi haurà molta activitat.

En comptes de Twitter estic usant Mastodon, una alternativa del Fedivers que usa el protocol ActivityPub del World Wide Web Consortium, que amb el pas dels mesos ha crescut en nombre d'usuaris (podeu veure la progressió seguint aquest enllaç sobre les instàncies).

La instància que he escollit és Mastorol.es, si voleu més informació sobre Mastodon, el seu funcionament i un llistat actualitzat d'instàncies podeu consultar els següents enllaços:

Pel que fa a les sèries i entrades que estaven en curs espero poder reprendre-les el més avit possible, tot i que abans prepararé una entrada dedicada a la OGL 1.1 amb la que Wizards of the Coast / Hasbro pretén emular al Senyor Fosc Sauron...

But they where, all of them, deceived, for another License was made. In the Land of Seattle, in the headquarters of WOTC, the Dark Lord Hasbro forged in secret a master License to control all others. And into this License he poured his cruelty, his malice and his will to dominate all life. One License to rule them all.
But they where, all of them, deceived,
for another License was made.
In the Land of Seattle, in the headquarters of WOTC,
the Dark Lord Hasbro forged in secret a master License
to control all others. And into this License he poured his cruelty,
his malice and his will to dominate all life.
One License to rule them all.

OGL 1.1 OneD&D ...To Rule Them All, OneD&D To Find Them, OneD&D To Bring Them All And In The Darkness Bind Them.
OGL 1.1
OneD&D
...To Rule Them All,
OneD&D To Find Them,
OneD&D To Bring Them All
And In The Darkness Bind Them.


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario