Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

miércoles, 7 de diciembre de 2011

Ayudar Jugando 2011Els passats dies 3 i 4 de desembre es van celebrar un cop mes les jornades Ayudar Jugando, dedicades a recaptar fons destinats a projectes benèfics.

En aquestes jornades els assistents poden contribuir a una causa solidària participant en els diferents sorteigs, als campionats de jocs de taula i comprant material descatalogat a la botiga solidària; al mateix temps també es possible assistir a demostracions de jocs i disposar d’una extensa ludoteca.

Evidentment no podia desaprofitar l’ocasió per a participar en una causa solidària i divertir-me alhora, raó per la que vaig assistir a les jornades el dissabte 3 a la tarda.

Les fotografies i el vídeo d’aquesta entrada son meus i d’altres persones y associacions a les que agraeixo el seu permís per a usar-los.Reportatge de las jornades, cortesia de 5 Minutos por Juego.Entrada a les Ayudar jugando 2011.


Diferents panoràmiques de las sales i las taules de joc.


Una vista de la botiga solidària, cortesia del blog Rolitis Aguda.


Una mostra dels productes que es podien adquirir en la botiga solidària (concretament 3 manuals de Runequest editats per Joc Internacional), cortesia del blog Rolitis Aguda.


Arekku (d' Ayudar Jugando i Juguem Penedès) i jo.


Quim Ball•llosera de Maqui Edicions dirigint una partida de demostració de Món de Monstres, cortesia del blog Rolitis Aguda.


Jo amb el meu recent adquirit exemplar de Món de Monstres i Quim Ball•llosera de Maqui Edicions.


Vista de la sala principal durant la tarda del dissabte, cortesia de La Cofradía del Rol.


Vista del Circus Máximus, cortesia de La Cofradía del Rol.


Aprenent a jugar a La Isla Prohibida amb La Cofradía del Rol.


Aprenent a jugar a Stone Age amb La Cofradía del Rol.


Aprenent a jugar a Stone Age amb La Cofradía del Rol.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario