Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

miércoles, 19 de octubre de 2016

Manteniment | Octubre 2016

Manteniment

Hola a tothom, he estat uns quants dies apartat del blog però avui torno amb una entrada de manteniment en la que us parlaré d'algunes novetats i canvis.

La meva activitat s'ha ampliat a més llocs d'Internet ja que m'he registrat en el forum de rolers de parla catalana Talpimon i també he obert el compte @eldadoinquieto a Twitter i per tant, a més a més de la que ja tenía a Google+, també em podreu seguir en aquesta xarxa social si així ho desitgeu.

Pel que fa a canvis en el blog propiament dit també podreu veure que he canviat el fons i que he afegit uns widgets que us permetrán seguirme a les xarxes socials en les que estic: el distintiu de Google+ que proporciona Blogger, un widget que proporciona un llistat amb les últimes entrades de Google+ (que de moment sembla funcionar correctament) i un widget amb el llistat de les últimes entrades de Twitter.

I de momento aixó és tot, properament més coses.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario