Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

lunes, 14 de abril de 2014

Noticies d'abril de 2014

Les noticies d'abril:

Noticies d'Holocubierta sobre la reedició de les Caixes Roja i Verda


La editorial Holocubierta anuncia la possibilitat de reeditar las Caixes Roja i Verda de Aventuras en La Marca del Este, per a mes detall de la noticia seguiu aquest enllaç.

Mecenatge de RuneQuest 6


Aquests dies la editorial Runa Digital ha posat en marxa a la plataforma Verkami el mecenatge per publicar a Espanya la sisena edició de RuneQuest (traducció de la edició duta a terme per The Design Mechanism).

David A. Trampier (1954 - 2014)



El passat 24 de març va morir David A. Trampier, dibuixant responsable de moltes de les i·lustracions de les primeres edicions del joc Dungeons & Dragons (incloent la famosa portada de la primera edició del Player's Handbook de l'Advanced Dungeons & Dragons mostrant uns lladres robant les joies d'un ídol representant a un dimoni).

La noticia de la defunció del dibuixant així com la seva vida desprès d'abandonar el dibuix a finals de la dècada del 1980 i les circumstàncies que van provocar aquest canvi a la seva vida han sigut motiu de diversos articles tant a la premsa com a blogs especialitzats (The Strange Case of David A. Trampier, Why did David A. Trampier disappear from the gaming industry?, La desaparición definitiva de David A. Trampier).

Tothom que ho desitgi pot signar en el llibre de condolències disposat a tal efecte fins al 24 d'aquest mes.

Nova revista de jocs de rol: Nivel 9


La editorial Nosolorol segueix oferint-nos sorpreses dins del panorama roler espanyol, la última ha sigut l'anunci de la propera aparició de la nova revista especialitzada Nivel 9, que estarà a la venda a finals d'aquest mes.

Activitats de la AJJRR per celebrar Sant Jordi


L'associació de Jugadors i Jugadores de rol de Reus (AJJRR) anuncia les següents activitats per a la Diada de Sant Jordi:

Dimecres 16 (19:30 hores): Xerrada "La llegenda, entre la història i la fantasia" a càrrec de Salvador Palomar i Emili Samper (local de la AJJRR).
Dimecres 23 (Tot el dia): Paradeta amb posada a la venda de jocs de rol en català i publicacions de l'associació cultural La Carrutxa entre d'altres (Plaça del Castell).

FAE Fantasy Little i Los Dioses de Bal-Sagoth



Jose Manuel Palacios, autor de jocs de rol i responsable del blog Outcasted project posa en lliure descàrrega la aventura Los Dioses de Bal-Sagoth i el reglament FAE Fantasy Little, una adaptació del joc Fate Accelerated Edition, per a poder arbitrar-la.

Generador de Grimoris en català per Aquelarre


Des del blog Anotaciones de rol ens arriba la traducció al català duta a terme per Jaume Tarrés de l'aplicació creada per José Valverde per a generar grimoris d'encanteris per al joc Aquelarre escrit per Ricard Ibañez.

Cinqué aniversari de la revista Exégesis


La revista online gratuita Exégesis arriba al seu cinqué aniversari y ho celebra amb un número especial.

Skein: Dark Fantasy SRD

 

La editorial Wordplay Games distribueix gratuïtament a travès de DrivethruRPG Skein, l'SRD basat en Fate del seu joc Age of Arthur.

Open Culture


Per preparar-vos les vostres sessions i campanyes de rol sempre us pot interessar l'accès gratuït a tot tipus de materials culturals, per tant us recomano que visiteu el lloc web Open Culture, segur que sabreu aprofitar-ne els continguts.

Mapes històrics de la Biblioteca de Nova York


I per acabar comunicar-vos que la Biblioteca Pública de Nova York posa a disposició dels internautes més de 20.000 mapes històrics del seu fons a través del lloc web NYPL Map Warper.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario