Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

miércoles, 7 de mayo de 2014

Noticies de maig de 2014

Primera entrada de noticies de maig de 2014, amb evidents canvis a la presentació de les mateixes:

Novetats

La editorial Edge Entertainment està preparant la reedició del joc de rol Zombie: All Flesh Must Be Eaten.
Esdeveniments

Durant els propers dies i mesos es duran a terme diverses activitats que poden ser del vostre interés:


L' Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR) durà a terme un rol en viu el proper dissabte dia 10 (17:00) dins de la 9a Setmana Cultural del Barri Gaudí de Reus. Per a més informació i inscripcions podeu dirigir-vos a:

Centre Cívic Mestral: Av. Barcelona, 8 43206 Reus
Telèfon: 648 670 088
avbarrigaudi@hotmail.com
https://www.facebook.com/events/239854859551450/


El porper dia 10 també es celebrarán les Jornadas 2DRol dins de de la Semana de la Juventud de Torrejón de Ardoz.Les properes Pandacon es duran a terme el dissabte 28 de Juny a Generación X Carranza (Madrid), para más información seguid el blog Outcasted Project.Els propers 27 i 28 de juliol es celebrarà a la universitat de Leicester la convenció Continuum 2014.

Mecenatges

Dins dels mecenatges us pot interessar el dedicat a la edició del 20 aniversari de Vampiro que està duent a terme Nosolorol a Espanya i el mecenatge de Fantasy Hero.Descàrregues


El magazine Protodimension, dedicat al gènere de l'horror conspiratori modern als jocs de rol ha arribat a la seva 19ª edició.

Cinema i televisió

La filmació del proper lliurament de Star Wars ja està en marxa tal i com es pot veur a la fotografia següent:


Per seguir les novetats sobre la produció podeu seguir la plana oficial de Star Wars i la guia wiki d'IGN.

Tambè us pot interessar la noticia de la futura adaptació del joc de rol Deadlands a la televisió per a ser distribuïda a travès de la consola de jocs Xbox de Microsoft.


Per a saverne més al respecte podeu consultar aquesta entrevista a The Escapist amb Rick Hershey, creador del joc, este artículo en Forbes, la noticia a Bleeding Cool, el podcast de Blogtalk Radio i la noticia a la web de Xbox; si us interessa adquirir el joc de rol podeu consultar aquest enllaç.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario