Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

martes, 14 de mayo de 2013

Noticies de maig de 2013 (Tercera part)

Constantino Romero (1947-2013)

El passat diumenge va morir Constantino Romero, figura famosa de ràdio i televisió així com actor i doblador reconegut per haver manllevat la seva veu a personatges com Darth Vader o Terminator i actors com Clint Eastwood.



La carrera de Constantino Romero va començar a la ràdio amb programes com Radio Young a la desapareguda Radio Juventud i Tino Show i Trotadiscos a Radio Barcelona, per passar desprès a la SER (on ben aviat seria conegut com La Voz).



Al llarg dels anys va acabar combinant el seu treball com a locutor de ràdio amb l'actuació al cinema i teatre i la tasca de presentador en programes de televisió com per exemple el concurs El Tiempo es Oro.

Aquest dies a la blogosfera estàn apareixent diversos homenatges a la figura de Constantino Romero i a m'agradaría aportar una de les escenes de Blade Runner (aquella en la que Rutger Hauer recita el seu famós monòleg final), una pel·lícula que en el seu moment em va impressionar profundament tant per la trama, els decorats i la música de Vangelis com pel doblatge del personatge de Roy Batty dut a terme per Constantino, tots el trobarem a faltar.



Vols el joc de rol Heroes? Paga'l amb bones accions



José Manuel Palacios, autor del joc de rol Heroes i de la aventura As de Diamantes per a Omertà ofereix de forma totalment gratuïta el manual de Heroes durant aquest mes de maig. Per aconseguir-lo només has de fer bones accions, consulta aquesta entrada del blog Outcasted Project.

Segona edició del Campionat de Softcombat Hacha de Mithril

Els propers dies 18 i 19 de maig s'organitza a Lleida la segona edició del Campionat de Softcombat Hacha de Mithril, que en aquesta ocasió es converteix en el Segon Campionat d'Espanya de Softcombat.

Per a més informació podéu consultar el blog del campionat (http://hachademithril.blogspot.com/) o l'event a Facebook (https://www.facebook.com/events/438731606205413/)

Voleu guanyar una copia del suplemento Teratic Tome?



Per a celebrar la posada a la venda de l'aventura Slaughter Grid des del blog Tenkar's Tavern ens proposen un concurs amb premis com per exemple el suplement de monstres Teractic Tome. Per a veure les regles detallades (en anglès) del concurs consulteu aquest enllaç (teníu de temps fins aquest dijous).

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario