Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

jueves, 2 de mayo de 2013

Noticies de maig de 2013

Holocubierta publicarà la cinquena edició d'Ars Magica


La editorial Holocubierta ha donat a conèixer un dels seus pròxims projectes, ni més ni menys que la publicació de la 5ª edició d'Ars Magica d'Atlas Games.

Per a veure un llistat dels llibres del joc que té previst publicar la editorial consulteu aquest enllaç.


Reusrection 2013



Els propers dies 18 i 19 de maig del 2013 tindrà lloc a Reus una nova edició del Torneig de Blood Bowl Reusrection organitzat per l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR). El Reusrection 2013 es realitzarà a la nova seu de l'AJJRR (C/ Eduard Toda n.12 baixos) el dissabte de 9:30 a 20:00 iel diumenge de 9:30 a 14:00. Per a qualsevol informació addicional que us faci falta no dubteu en posar-vos encontacte. Aprofitem l'avinentesa per adjuntar-vos les bases que regiran el torneig i el cartell del mateix, agrairíem la vostra contribució en la seva difussió. Us hi esperem!

Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus
C/ Eduard Toda 12 baixos esquerra, 43204 Reus.
Tel./Fax: 977 12 82 46
Twitter: @AJJRR
FB: Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus
rolreus@gmail.com / info@ajjrr.org
www.juegaarol.com / www.ajjrr.org


Kickstarter: Character Cards


Us deixo un mecenatge de Kickstarter que potser us pugui interessar: Character Cards.

Es tracta d'un projecte de dos jugadors de rol de Manchester que han ideat una baralla de cartes de poker que tambè es poden usar per improvitzar PNJs a l'instant i servir d'inspiració per a escritors.

Inspiració per a La Puerta de Ishtar


Per acabar aquest primer lliurament us deixo l'enllaç al blog Elfmaids & Octopi, que entre d'altres temes mostra interés per les aventures de rol a Sumeria i Babilonia tal i com es pot veure a aquest enllaç i a aquest altre, fet que de ben segur serà de gran interés per als jugadors de La Puerta de Ishtar.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario